اخرین نخ سال 93 هم بزنیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرین نخ سال 93 هم بزنیم (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم آماده شیم واسه سال نو (sm50)(sm98)
(sm115)(sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار فحش بدم بذا با رفاقت به پایان برسه (sm2)مرض داری مگه خو سوال میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آدمای دگم و رادیکالی مثل فراستی اصلا به تخمم نیست نقداشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر هیچی رو قبول نداره
خیلی هم پولکی و بی تربیته.
یه مشت جوون کافه باز جمع کرده دور خودش فکر کرده خیلیه
(sm50)
عاقا امسال هم داره میگذره ، خوبی بدی دیدین حلال کنین قربون همتون عیدتون هم مبارک سوال توپ و درخشانی برا همتون ارزو میکنم فدا مدا (sm19)(sm127)(sm127)(sm127)
عاقا امسال هم داره میگذره ، خوبی بدی دیدین حلال کنین قربون همتون عیدتون هم مبارک سوال توپ و درخشانی برا همون ارزو میکنم فدا مدا (sm19)(sm127)
نمیدی قبل عیدی ؟نقل قول:
عاقا امسال هم داره میگذره ، خوبی بدی دیدین حلال کنین قربون همتون عیدتون هم مبارک سوال توپ و درخشانی برا همون ارزو میکنم فدا مدا (sm19)(sm127)(sm27)
(sm127)(sm127)(sm174)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یه ت جا انداختم ، باس میزدم همتون نوشتم همون ، ویرایش کنید (sm2)
عیدتون مبارک(sm120)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm19)(sm174)(sm176)(sm176)(s m19)(sm174)(sm127)(sm127)(sm127)
به جرات میتونم تو ایران و بین این همه ادم شناخت هشده یه منتقد درست و حسابیم نداریم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من خودم همرُ میخونم معمولا...اونایی که قبول دارم و اونایی که ندارم این طور ادم بهتر تمیز میده حرف درست ُ از غلط..
واسه شروع کار باید همه چی خوند بعد کم کم راهتُ پیدا میکنی و میری سراغش و دور بقیه رو خط میکشی!
(sm120)بنده خدا تا 2 صبح منتظر موند تا خانوادشو ببینه
مبارکا باشه دوستان (sm10)(sm111)
مبارک(sm19)
(sm10)
کودکانه (sm50) ...
سال نو مبارکِ همه
سال نو رو تبریک میگم به همه ی دوستان و چاوشیستا و کسانی که تا حدودی میشناسم: امیر گرامی و الی و سجاد فنلاندی و سجاد قزوینی (sm2) و نوید پیرانا و نوید جوکر و صابر عزیز و سینجول و رضا و پیمان و مسیحا و مجتبی و آتریسا و ملیحه و مینا خانم و ممر و امین گرامی و اکبر و حسین و سینا که قبل اینکه چند مدت بره باهاش کار داشتم ولی رفت بعدم که برگشت فراموش کردم چیکارش داشتم (sm120) و شما دوست عزیز.(sm120)
فک نکنم خوبی و بدی ازم دیده باشید ولی در هر صورت حلال کنید.(sm120)(sm176)
همچنین داداش (sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های موزیک بارانی سال نو همتون مبارک(sm10)
بده مون سجاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نو مبارک دوستان
امیدوارم پر از حس خوشحالی و آرامش باشه سال جدید برای همه
دوستان سال نو مبارک (sm19)
بشینید پای صحبتای اغا (sm50)
با اینا زمستونو سر میکنم
با اینا خستگییمو در میکنم
خدا پدر 93 رو بیامرزه 50عیدی گرفتم
الان 5(sm81)
برادر گلم میلاد عزیز دهنم منو وا نگو عزیزکم سال نو (sm2)نقل قول:
ورژن کنسرت.. سوت وسطش (sm81)
منظورم عیدی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همونو میگم دیگه (sm120)نقل قول:
واقعا ما از این آدم های زحمت کش کم داریمنقل قول:
یه سال فکر می کنه اسم سال بعد رو چی بذاره قدرش رو بدون (sm2)
لیدیز اند جنتلمن هپی نیو یرررررر...بعععععع...مبارک باشه..ایشالا امسال محسن تو اوج باشه(sm176)(sm27)
منم دیگه یکی یکی اسم نمیبرم (sm10)
ولی واسه همه ارزوی سالی پربار و سرشار از امید و ارامش و شادکامی دارم!(sm19)
امید که به ازوهاتون برسین و از تک تک لحظاتش لذت ببرین (sm111)
اگر هم در گذشته موجب رنجش خاطر عزیزی شدم امید که ما رو ببخشه (sm176)
وقتی این همه منتقد بزرگ تو دنیا هست آدم چرا وقتشو پای منتقدای ایرانی بذاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واحد پول فنلاند چیه ؟(sm120)نقل قول:
کیه که قدر بدونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یورو (sm120)نقل قول: