خب اگه نزدیک به شادمهره پ چرا خبری از موزیک جدید نمیده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اگه نزدیک به شادمهره پ چرا خبری از موزیک جدید نمیده؟
از اونموقعی که یادم میاد ( یعنی از پونزده شونزده سال پیش تا حالا ) همه ی فن پیج ها و وبلاگ های طرفدار شادمهر میگفتن از نزدیکان شادمهر هستن و اخبار دقیق دارن که فلان و فلان ... همه هم افتخار میکردن به نزدیک بودن به شادمهر ...!!! گذر زمان ثابت کرد همه چیزو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خاصی نمیکردم ... همین که در اتمسفر اونموقع قرار میگرفتم برام کافی بود ... البته که جاهای زیادی هم میرفتم ... خیلی جاها قدم میزدم یه واکمن هم دستم بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو بهش گفتم بهم گفت اجازه پخش خبر آهنگ جدیدُ ندارم😂😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قبول دارم. از خرزوخان در مورد زمان پخش آهنگ خبری نشد؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها کسی که در 14 سال گذشته خبر آهنگ جدید داد خرزوخان بود ... بهتره بگم تنها کسی که جرات داشت تاریخ بده در مورد آهنگ ها و آلبوم ها خرزوخان بود ...نقل قول:
البته کم حرف و حدیث هم نبود ولی باز هم ادامه دادیم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کپی شده توسط شادمهر به اسم If you were Star
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کپی شده توسط راغب علامه به اسم Shu Aamel Fiyyi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه شادمهر اسم خواننده اصلی رو نیاورده ولی راغب علامه اورده (sm2)
فک کنم نوشته بود برگرفته از موزیک یونانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره باید اسم بنویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ب بزرگی خودت ببخشنقل قول:
پس این یکی را هم خبرش را بگیر تا من دهن اون ادمین را سرویس کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی تنها کسی که من حرفشو باور داشتم تو این پیج کسی بود با اکانتbig bigکه دو سه بار از ی هفته قبل آدرس دقیق پخش آهنگ و حتی اسم آهنگساز کار و آورد که همگی درست بودن
باور کن اون خود ایمین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اهنگ جدید خوب بشه
این ژینا هم ول کن نیست همه جا داره مصاحبه میکنه که نن قربانی عشق شدم این داستانا
خرزوخان میگه دیگه خبر اعلام نمیکنه ...(sm74) خلاص ...(sm120)نقل قول:
خبر اَختُصاصی ... (حاصل نفوذ به عمق استراتژیک اندرونی خـــــانــــــــــه ی بــــــزرگ ...)
موزیک ویدئو ( تصاویر کنسرت ) شادمهر >> بزودی ...
آهنگ جُدید هم بزودی ...
اینکه کدوم اول پخش بشه با شخص بهداد خان هستش ...
ولی من میگم اول موزیک ویدئو پخش میشه ...(sm59)
رادیون جوات در ماه فوریه ...
6ماهه دارند میگند آهنگ جدید به زودی... خب مشخصه تا آخر سال 2ماه دیگه بیشتر نمونده بالاخره پخش میشه ولی کِی پخش میشه اون مهمه.... شادمهر هم دهن مارا سرویس کرد با این ویدیو کنسرتاش😂😂😐نقل قول:
انشالله که خوب باشه و این دفعه از این میلاد هاشمی بکشه بیروننقل قول:
من گفتم ...؟! نیشان من بده ...(sm120) اتفاقاً اول ویدئو کنسرت پخش میشه همین روزا ...نقل قول:
من چند روز پیش گفتم آهنگ جدید ماه فوریه میاد قطعیه ... یعنی اواخر بهمن یا اوایل اسفند ...
اینکه طرف از تابستون داره میگه آهنگ جدید بزودی دیگه معلومه از نزدیکان دربار شادمهره ...(sm120)
من که بالاخره نفهمیدم این نزدیکان شادمهر چند نفرن ...(sm120) باید خیلی زیاد باشن ...(sm120)
منتظر موزیک ویدئو کنسرت باشید ... جالب و باشکوه ...
نه داداش شما ک نگفتی. همون نزدیکان به شادمهر گفتند😅😅😂نقل قول:
تا شادمهر اومد ویدئو بده لس آنجلس آتیش سوزی شد ...(sm120) البته شادمهر با این حرفا کاری نداره نهایت یه هفته ای صبر کنه آبا از آسیاب بیفته بعدش ول میده تو مارکت ...(sm120) شده باشه بهداد رو اتیش بزنه ...(sm2)
نه شادمهر این چیزا به کتفش هم نیست. فکر نکنم اصلا ویدیو کنسرت ربطی به این چیزا داشته باشه هروقت عشقش بکشه میده بیرون.ولی ای کاش بجای ویدیو کنسرت آهنگ جدیدش را ویدیو میکرد و با موزیک ویدئو میداد بیروننقل قول:
همزمان با آغاز کنسرت های ترکیه آهنگ جدید از این هنرمند به زودی منتشر خواهد شد ..
منتظرید ؟
خبر دست اول بهت بدم مسعود جان برای خودت و علاقمندان به آهنگ جدید و اون اینکه سال 2025 بر خلاف گذشته سال پر آهنگی خواهد بود ... دو سه تا آهنگ جدید داره آماده میشه که در ماه های آینده ول داده میشه بیرون ... موزیک ویدئو هم داره ...نقل قول:
آماده ایم آمادَه ...(sm120)نقل قول:
البته همزمان که نه دو سه هفته قبلش ...(sm183)(sm120)
ممنون احسان جان بابت خبر خوبت. دمت گرم که خبرای دست اول میای میدی.. فقط کاش کمیت فدای کیفیت نشه و آهنگای خوبی پخش کنه نه صرفا دم دستی و مارکتی.... حالا ب نظرت اول ویدیو کنسرت پخش میشه یا آهنگ؟نقل قول:
میگن اول ویدئو کنسرت میاد ... ببینیم چی میشه ...نقل قول:
گفتم شادمهر واکنش نشون میده ...(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال : به نظر شما خونه کی در معرض آتیش بوده ...؟
1- خونه ی شادی
2- خونه ی بهداد
3- خونه ی ادمین
4- خـــــانـــــه ی بـــــــزرگ
5- خونه ی خرزوخان
شادمهر فعلاً تو شوک فرو رفته ...
بیچاره حق داره با این آتش سوزی هرکی دیگه هم بود میرفت تو شوکنقل قول:
شادمهر در تماسی اینبار مستقیم با خرزوخان گفته تا فردا خونه رو تخلیه میکنه ... اوضاع داره خطری میشه ...نقل قول:
آتیش رسیده به اعیان نشین ها ... همه جا رو پودر میکنه تا شهر نوین بر پایه و اساس تمام هوش مصنوعی بسازن واسه المپیک 2028 پزش رو بدن ...