دیوزتونم مال خودتون ، صداشو از ما نگیرید .. (sm50)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوزتونم مال خودتون ، صداشو از ما نگیرید .. (sm50)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشتی کنید خب... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد کجای خارج میشینی؟!(sm51)
(sm50)
(sm25) بیخیال بحثو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن خیلی ام کسی عاشق من میشه من گلم من ماهم من خییلی خوبم رکسی سعادت نداره با من آشنا شه(sm59)(sm51)
عرض ادب (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی خود خود خارج... یه کوچه بن بست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز(sm66)نقل قول:
سلام خوبی؟ کم پیدایی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فکر کردی تا جواب دادی (sm120)نقل قول:
میخوای با دوستم آشنات کنم؟ پسر گلی ـه... اصفهانی هم هستن زیاد میاد اونورا... مهندس نفت هم که هست (sm51)