نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خاطر ترانه میخرمش نه موزن جدی میگم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خاطر ترانه میخرمش نه موزن جدی میگم ..
(sm120)آره دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک چه خودش از مال محسن آویزون کرده (sm2)
لامصب سرعت عمل انقد بالاس همه کار میکنم من پشت لپ تاپ .. (sm59)
دمت گرم سریال چیزی سراغ داشتی تو این مایه ها بگو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر شروع کردم (sm25)
گرامر یکم بلدم بدبختی اینه یه استاد گیرم افتاده میگه من فقط باهاتون صحبت میکنم منم که به سبک مدرسه فقط لغت حفظ کردم دو جمله هم نمیتونم بگم
ریدم به اون کاور ..
دیوث نگو اون زیر داره پستارو میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافاً مجوز گرفتن برای این شعر جای تبریک داره (sm132)
آهنگ فوق العاده ای بود (sm50)