آفیس 2016 چه جالبه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آفیس 2016 چه جالبه ..
پیش تو بسی از همه کس خارترم من
زان روی که از جمله گرفتارترم من
الی اینجاشو نزدی(sm98)
رضا باحال بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جند تایی هست شب میگم بهت حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت دیر نیست...کارت سخت تره فقط باید بیشتر جون بکنی (sm120)
اون سبک بریز دور... لغت به درد نمیخوره باید رو جمله کار کنی! از همین جملات خیلی ساده و ابتدایی شروع کن احوال پرسی و اب وهوا و اتفاقات روزانه و.....
بهترین تمرینه اینه که هر لغت جدیدی یاد گرفتی باهاش جمله بسازی...حالا که اول کاره اول جملات نمونه رو ببین بعد مثل اونا بساز...کتابای فرهنگ لغت یا دیکشنری های الکترونیکی مثل اکسفورد یا کمبریج و......زیاد داره جمله نمونه از اونا کمک بگیر حتما
دم محسن گرم(sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی با صحنه های فیلم گوش میدی اهنگو میبردت سمت سنتوریو و.... همون حس و حال(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم فیلم جالبی بشه با شهاب حسینی و حاج محسن(sm50)
چه خبره امروز؟
یه تنظیم تلفیقی در حد کو به کو همونی که از چاوشی انتظار داشتم
مرسی بهروز مرسی محسن (sm50)