البته تو سال های هشتاد تا هشتاد پنچ گیر کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته تو سال های هشتاد تا هشتاد پنچ گیر کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم (sm27)
یه تنظیم دهه شصتی زده چیز خاصی نیست
قربانت(sm127)نقل قول:
Uaral - Sounds of pain(sm81)
کلا کشور ما پر شده از کارشناس در تمام زمینه ها از سیاست ، اقتصاد بگیر تا برس به جزئی ترین چیزها فقط نمیدونم چرا همش در حال عقب رفتنیم با این همه کارشناس
خب برید کارشناس بیارید عرضه دارید اگه کسی که بی طرف باشه
ممر عروسیتم بهت تبریک میگم با ارزوی بهترینها واسه خودت و بانوی گرامی(sm10)
من موندم دیگه چاوشی باید چیکار کنه که دوستان راضی بشن هرجور میخونه یه عده باز اظهار فضل باید کنن ! همه یه مشت تنظیم کننده و ملودی سرا میشن موقع انتشار آهنگ های چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی زوزه گیتار الکتریک الان تو دوست داشتم درنظر بگیر عاشقانه هست گیتار الکتریک هم داره از نوحه هم خبری نیستنقل قول:
ربطی به سابقه نداره سیاوش قمیشی هم 40 ساله کار میکنه ولی الان چند ساله یه کار خوب هم نخونده
حالا من نمیگم این کارضعیفه ولی از محسن که همیشه رو به جلو حرکت کرده انتظار برگشت به عقب ندارم