الان پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آهنگ های قبلی مثل حس خوبیه و چند وقته ساز اصلی آهنگ گیتار بود تو این کم رنگتره
آره خب تو اون 2 تا لید موزیک بر پایه گیتار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که سینتسایزر و کیبورده و شالوده کار اساسا الکترونیکِ
اره ولی کارای گیتاری واقعا قشنگه حتی بدون کلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل سازها مثل گل هر کدومشون یه رنگ بو و حسی دارن
سلیقه ایه دیگه من خودم ویولن گیتار پیانو ماندولین بوزوکی کیبورد را همشونُ شدیدا علاقه دارم ولی همیشه انتخاب رتبه اولم ویولنِ (sm88)
کارای بدون کلامم فارغ از ژانر و سبکشون کلا یه طرف کارای باکلامم یه طرف دیگه
همه قشنگن ولی گیتار احساسی تره
ترکیب پیانو و ماندولین تو انتخاب (sm88)
نقل قول:
بوزوکی (sm48)
من این دوتا رو نمیتونم از هم تشخیص بدم
(sm120)
نقل قول:
اگر ویولن توسط دستان جادویی حضرت شادمهر عقیلی (ع) نواخته بشه اون وقت دیگه اینِ که از همه احساسی تر میشه (sm146)
نقل قول:
منم گاهی همین طورم
یه تفاوت بسیار ریزی بینشون وجود داره (sm121)