اسم من توشون نیست که؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم من توشون نیست که؟
به کسی ندینا
یادم نبود شرمنده به خدا (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminaminamin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم من توش نیست که؟
چی بگم هادی جان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفعه ی بعد مینویسه حتی خودم واست میفرستم خیلی خوبی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminaminamin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
18 نفر در حال خوندن مطالب (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هم این جا هم اونجا (sm127)
چی میدی حالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسای مهستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
تلگرامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خدار رحمتش کنه مهستی جاش بهشته شک ندارم ولی حیف حیف از دنیا رفت بخاطر خواهر بزرگ گرامیشو از دست داد چه سختی هارو گذاراند
دیگه خواننده خوبی نداریم حیف یادش بخیر اون روزای خوب که گذشت دلم خونه که نگو چی مونده دیگه...
فعلا نمی تونم بیام انقد حجم ندارم فیل تر شکن روشن کنم (sm172)نقل قول:
دنیاااااااااااااااااا ز تو ســــــــــــــیرم بگذاااااااااااااااااااار که بمیـــــــــــــــــرم دنیاااااا دنیــــــــــــــاااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا (sm85)
(sm2)(sm234)
قاسم جبلی (رحمت الله علیه) ابی رو هم میکنه تو جیبش با صدای نازنینش (sm2)
این و اون عباس قادی و آغاسی (sm2)
یکی گفت بیا عباس قادری رو بدم بهت بزار انجمن گفتم به جا تو یه تومنم بدی نمیخوام (sm2)
با اون یارو جمشید علیمراد و اون یکی مهرداد نیویورک کوسکش خل(sm3) (sm2)
اگر نظر منو بخوای کسی که فقط به فکر کردن باشه نمیتونه زندگی کنه .زندگیش از هم می پاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قید زن گرفتن باید بزنه . چون عادت کرده نمیتونه ترک کنه معتاد میشه.لذت کردن چشیده
اونی هم که زن نخواد بگیره . الکی نیست کردن به زبان راحته
جا و مکان میخواد از خودت داشته باشی - درامد کافی - بعد که فراهم بود درست.
بعضی ها رو میزنن به این اون که جا داری - درامد هم نداره - اخر کصخولیه این روش.... قید اینکار بزنی بهتره
تلگرام از وب چجور میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دختر خوب اول بیاب بعد بگو ما که مخه هرکیو زدیم خودش خاک بر سر بوده تا الا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خوده تله پروکسی داره دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این نوشته ها من 25 27 هزارتا بودا هنو بدهیتو ندادیا بهم(sm25)
کاش همیشه ببندن این تله و اینیستارو (sm2)
این چرا برا من رو فایرفاکس فعال نیست دکمه ش نمیشه اد کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماله من که اوکیه پخ کنم برات؟سرورا یارو خفنن(sm2)نقل قول:
بی عدبی دیگه ای بی عدب ای بی حیا(sm2)نقل قول:
خواهشات (sm118)نقل قول:
امیرو چن تا سایت کره ای معرفی کنم تو انجمن؟(sm128)نقل قول:
چه ساکت شد اینجا (sm132) عرفویه دیوث معلوم نی کجا داره میده(sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیوث(sm132)
درگیر این موزیلا بودم الان می فرستم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از تو من از همه غمگینم
هَلاهِل شیرینم ، به کام من باش ... (sm50)
برادر بی قراره - استاد شجریان (sm50)
مطلب نگرفتی سهیل جان. بحث دختر بد یا خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه که زیاده...ریخته تا دلت بخواد. هر روزم جدیدترش میادنقل قول:
حالا شاید یکی یافت شد(sm70)نقل قول:
میدونم چ گفتی ولی بحث اینه همه اولش مریم مقدسن بعد ... پس همو بهتر کرده شن(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه Hoxx مشکل منو حل کرد سرعتشم عالیه