(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر دقیق شدم فقط گل اول(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گل بنزما هم فک کنم از خط گذشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب ریده بودیم (sm120)
همه لیگای اروپایی تیمای صدر نشینشون از 12 بازی بالای 30 امتیاز دارن اونوقت ایران تیم اولش از 15 بازی 28 امتیاز (sm120)
باید کل توپ بگذره ربعشم نگذشته بود همون فقط گل اول(sm120) به سبک بارسا بردیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد فرو کردن تو فولاد یا فولاد فرو کرده تو همه... با این همه بازیکن مورد دار قهرمان شدن(sm120)خدایی اگه اروپا بود میفرستادنشون دسته3
مگه میشه 90% بازیکنای ی تیم مورد داشته باشن و باشگاه مقصر نباشه.. اونم فولاد که ادعا داره این بازیکنارو ما از نوجوانی ساختیم(sm2)
حال میکنم اسکوچیچ استعفا بده و از ایران بره(sm120)
مرتضی و حسن کجایین(sm120)
تقصیر فولاد چیه چون بازیکن میسازه باید بده تیمای نظامی(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوای اینطوری حساب کنی همه تیما باید برن دسته 3 چون همه داشتن(sm120) خود لنگ ماهینی رو داشت(sm120)