تو دبیرستان زبان فارسی رو چند میشدی ؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دبیرستان زبان فارسی رو چند میشدی ؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مگه نگفتم اون لینک قربانی رو نذار کیفیتش پایینه ..
بعدش 128 گذاشتم 3 مگ ..
اخه قبلیش رو نسخه کامل دانلود کردم بدون اپدیت باز شدنقل قول:
اپدیتش خیلی ارور میده
بدبختی یادمم نیس نسخه کاملو از کجا دان کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یه سرچ پیدا کردم الان لینک میدم بت ..
بیا آپدیتش تا تاریخ ۱۴/۴/۲۰۱۴
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تموم ورژناشم اینجاس ..
(sm155)
اقا نماهنگ داره؟ تو اینستا بود یه تیكه. كاملش نیست؟