اها پس بچه اهوازه(sm120)زودتر میگفتی خودمو اسکل نمیکردم با ممد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اها پس بچه اهوازه(sm120)زودتر میگفتی خودمو اسکل نمیکردم با ممد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکشید بیرون لاشیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترين تصوير عمرم، عكس ِ زانو زدنم بود ... (sm50)
ربطی به فولاد نداره فولاد بررسی میکنه میبینه درسته کارت پایان خدمتشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی قهرمانی مورد دار بود خو مرد حسابی کل تیما فصل قبل بازیکن سرباز داشتن(sm120) ماهینی هم تو لنگ نگرفته ولی بازیکن لنگ بوده یا نه(sm120)باز از اون حرفا زدی(sm77)
الان پولادی و خلیل زاده بچه اهوازن(sm120)نصفشون از شهر های دیگن(sm120)
من میگم باید همشون تبعید بشن پادگان(sm120)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت گفتم اگه ی بارم ما ببریم چی میشه که(sm2)
جایزه دیشب شد 2100... 1700 رو خودم زده بودم(sm30)یعنی 400 تومن
من اگه 5 بازی رو تو تیک درست میزدم و 2 تومن میزاشتم روش الان 20/30 حداقل میگرفتم(sm120)
تحلیل سخته
بازیها تخ**(sm120)فقط رو اندر دربی میشه حساب کرد(sm2)
این ممد اگه رئالی هم نبود هر روز باید با هم دعوا میکردیم (sm25)آبروی ما رئالیا رو برده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نماینده تخمیتون یادته تو 90 چقد اسکلش کرد فردوسی پور(sm2)نقل قول:
جدول ِليگ ايران معلوم نيست جدول ليگ ِ برتر يا جدول مندليف
.
.
.
.
.
مس ، ذوب آهن ، فولاد ، آلومينيوم ، نفت
(sm2)
گلادباخ همه بازیاش اندر میشد (sm2)نقل قول: