اشترم فک کنم البوم تفرشی رو داره اپ میکنه اگر میخوای بزنی
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم فک کنم البوم تفرشی رو داره اپ میکنه اگر میخوای بزنی
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف حق جواب ندار ه(sm2)
اشترم آلبوم می صوفی افکن کجا میفروشند داود آزاد رو با تموم کاوراش دارم آپ کنم بزنی ؟
کاوراشم زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این لینک 128 رو گفتم بزن باوو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
192 کیفیتش پایینه ..
(sm50)بعید میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امکانشم هست (sm54)
همیشه قبل آلبوما فضای کلی آلبومو تو تک آهنگا نشون میداد
(sm2)قدیما میگفتن برای یه جهش بزرگ باس یه گام عقب بکشی فک کنم بهروز کچل همی کارو بکنه
یکی از کاوراشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان آن موزیسین تمام شده ..