حالا كسي هم سريالشو ديده ؟ (sm2)
چي هست موضوش
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا كسي هم سريالشو ديده ؟ (sm2)
چي هست موضوش
20 مهر پخش میشه این کلیپو واسه تبلیغ زود دادن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درام عشقی
مثل سریالای ماهواره ای معلوم نیس کی مال کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اينم راه ِ مقابله با تهاجم ِ فرهنگي ِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)اشترم بنر نیکولم بزنی سر در سایت من خیلی دوسِت میدارم در کنار محسن عزیزان من
منشینین خاموش یاران(sm10)
(sm29) نیکولم فعلا فعالیت موسیقیایی نداره مگر لینک تاپیکو بندازی روش
(sm2)دلاوری خبرنگار 20:30
«اگر هنوز از یادتان نرفتهام حضورتان عرض کنم، چهارده سال طول کشید تا متوجه شوم "خبر" استخواندارتر از آن است که بتوانم آن را به رنگ خودم دربیاورم، تلاشهایی کردم، تا حدی هم با هم کنار آمدیم ولی نشد. خبر که نمیتوانست بگذارد و برود، پس من با "خبر" خداحافظی کردم.
(sm2)تظاهرات مردم مقابل سفارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]