حالا داشته باش یه حرکتی مثبتی زدیم ما منصوری ها هیچ کدوممون دان نمیکنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا داشته باش یه حرکتی مثبتی زدیم ما منصوری ها هیچ کدوممون دان نمیکنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من یکم فک کن شاید واقعی باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 میلیون اینستای ابی کاملاً واقعیه (sm70)
کلا چند نفر ایرانی اینستا دارن که 2 میلیون ابی رو فالو کنن (sm2)نقل قول:
کاری نکن دوباره بشم اسی تکثیر کل ایرانو پوشش بدم (sm2)کریس ویری 10 سال پیش خداحافظی کرد حالا برگشته به فوتبال پس منم میتونم چیزی کم ندارما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 میلیون سسخل بهنوش بختیاری رو دنبال میکنن (sm2)ایرانی ها رو دستکم نگیر دنبال بازیشون خوب بوده از بچگی(sm2)نقل قول:
به fbi میگیم چونت بزاره (sm2) کریستین ویری از اولشم بازیکنی نبود (sm70)نقل قول:
با جنگده بمب افکن های خودم آلبوم رو به سراسر ایران میرسونم (sm2)بدم میومد ازش مرده خور بود عنتری هم بود که بدتر(sm120)نقل قول:
شخمی ترین باشگاه اروپایی همین عنتره (sm2) فورزا آث میلان (sm19)نقل قول:
میلان که به تاریخ پیوست (sm120)فقط ساویسویچ و مالدینی و دیگر هیچ(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حسابی دوران راهنمایی دبیرستان با میلان آنجلوتی و افتخار آفرینیاش زندگی کردم (sm59)شب فینال استانبول چقدر گریه کردم فاک لیورپول (sm2)نقل قول:
مرد حسابی دوران راهنمایی دبیرستانت رو به رخ بابا اسی میکشی ؟(sm142)(sm2)برو قبل تر زمان ساویسویچ خاطره بازی نکن با من (sm2)من که تصمیم دارم کتاب خاطراتم را با عنوان " بابا اسی ، از طفولیت تا مدیریت " منتشر کنم(sm2)نقل قول:
ایول. دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو این حافظه... (sm50)
عـاشٖـق کـه غـم جـان خـرابـش نرود
تا جان بود از جان تب و تابش نرود
خـاصـیـت سـیـمـاب بــود عـاشـق را
تـا کـشـتـه نگـردد اضـطـرابـش نرود ... (sm50)(sm50)
فردا فعال میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
می رود کـز مـا
جـــــدا گـردد ولی
جان و دل با اوست
هر جا می رود ... (sm50)
افسوس که نان پخته،
خامان دارند
اسباب تمام،
ناتمامان دارند
آنان که به بندگی نمی ارزیدند
امروز کنیزان و غلامان دارند ... (sm50)
از آش و ... و قصاب متنفرم ... (sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اینو خوندی؟!
گفتم شاید مطلبی توش باشه که مشکلت حل شه... (sm50)
(sm172)اره
(sm36)
(sm2)امان از این دهه هفتادیا دختره به پسر خالم اس داده باشه عشق من وای خدا چقد خوشحالم کردی پیام دادی عمر من باشه عزیزم رسیدم خونه خستگیم در رفت حتما باهات تماس میگیرم عمر من (sm2)یعنی داشتم پیامشو میدیدم ریدنم گرفت
(sm2)هر وخ زنگ میزنه یه ساعت با هم حرف میزنن چرت و پرت
(sm2)بخدا تمام مسیر داشتم به تو فکر میکردم عشق من عمر من الهی من فدات شم چقد خوشحال شدم پیام دادی واااااااای (sm2)
(sm2)(sm2)
(sm120)در حال تماشای افتتاحیه
سلام .(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنگ میکنه تازگیا .. دکمه پاورشو میزنی بعد از جند دیقه روشن میشه صفحه (sm59)
ازون قدیمی است .. sony xperia m dual
دیشب تو 2 ساعت 20 گیگ زدم (sm2)
(sm51)رژه تیما شرو شد
1600 تومن = 20 گیگ (sm51)
کماکان کوشان ... (sm54)
کاروان افغانستان چار نفرن (sm120)
الی Born To Be Blue رو دیدیش ؟
نح
حتما ببینش
خدا رحم کرد لباسا عوض شد بقیه تیما چه تیپایی زدن
(sm120)تیپ تابستونی زدن مردا با شلوارک زنا با دامن کوتا
اوفففففف چه پر و پاچه ای داشت این ورزشکار بوسنی