(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پور رضا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مم رضا (sm120)ظهرو می کند با تی چومان (sm2)
- (sm35)
دوباره هوس قلیون کردم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینجا که مشخص شد مصطفی و ترانه همدیگه رو میخوان ولی ترانه رو میدن به شهابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا پخش بشه ببینیم در ادامه چی میشه چند نفر دیگه مدعی ترانه میشن(sm120)
یا خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) جدید نیست که... برادر من خلبانِ از این کلیپا زیاد داره اینو 2سال پیش به من نشون داد
دست فرمون خلبانش حرف نداشته (sm120)
- (sm70)
آلبوم موسیقی «12 حکایت از گلستان سعدی» با دکلمهی زندهیاد خسروشکیبایی 12 مهرماه به بازار موسیقی میرسد.
آهنگ جدید و شنیدنی محسن چاوشی بنام "شهرزاد" ساعاتی پیش منتشر شد هم اکنون بطور اختصاصی از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنید و از این آهنگ دلنشین لذت ببرید.(sm2)(sm2)