واژه ی استاد رو درمورد این موزیسین تمام شده به کار نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واژه ی استاد رو درمورد این موزیسین تمام شده به کار نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو هنوزم فن پازل باند هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار فراموش نشدنیه چشم چشم دو ابرو دماغ و دهن یه گردو (sm30)
بلی ، بلی ، بلی پازل بند حرف ندارهنقل قول:
از نظر من موسیقی خوب فقط موسیقی سنتی ست
موسیقی سنتی که من اصلا نمی تونم گوش کنم شجریان دانلود کردم به زور تونستم یه دور گوش کنم ! گوشام عادت به این سبک ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Rasool24;476414]موسیقی سنتی که من اصلا نمی تونم گوش کنم شجریان دانلود کردم به زور تونستم یه دور گوش کنم ! گوشام عادت به این سبک نداره[/
شماعی زاده میگفت گوش مردم مریض شده من باور نمیکردم
[QUOTE=Milad16+;476415]دقیقانقل قول:
اقا این کانال تو تلگرام مال محسنه یا فن؟ اون رباته چطور؟ کدومش مال بارانه؟ دیدم لینک باران گذاشته(sm98)
از قوت مستی ز هستی خبر نیست
مستم ز می عشق و چو من مست دگر نیست ... (sm50)
[QUOTE=Milad16+;476415]شماعی زاده دلش هوس رطب کرده فعلا (sm2)نقل قول:
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست (sm50)