منم همین طور موندم والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همین طور موندم والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
نه والا من همون روز اول که خبرش پخش شد فقط تیترو دیدم شوهرش نذاشته دیگه نرفتم متنو بخونم بگه مثلا فلانیه عکسشو ببینم یادم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنشم زیادی جو داد کشوندش به رسانه ها اینم لج کرد(sm98)نقل قول:
ترکی درباره احتمال استفاده از داوران خارجی در لیگ هم گفت:«چرا که نه؟ حتما این کار را بکنند. آقایان یک سال است که مصوبه هیات رئیسه دارند اما عرضه خریدن 4 دستگاه ارتباط رادیویی را نداشتند ، بعد بروند داور خارجی برای لیگ بیاورند. ما که از این تصمیم استقبال می کنیم!»(sm2)
اکبر و سینا کجان(sm172)
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مطرب خوش قاقا تو قی قی و من قوقو
تو دق دق و من حق حق تو هی هی ومن هو هو (sm27)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط میکنن بدن به شهاب ما همدیگه رو طالبیم (sm2)
(sm120) مینا ساداتی سوپـر استار آینده نزدیک