بزار دو روز باشه خشگله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزار دو روز باشه خشگله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمسارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تومن بریز به حسابشون تا دو هفته کاربر ویژه شو ، ترکیب نیمه اول و دوم و تمریناتو ردیف کن ، تیمت خودش نتیجه میگیره ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن من پیرو آقامون پروینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشمئز میشم این عکسارو تو آواتارش میبینم (sm2)نقل قول:
بالا رو توجه بنمو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمون کار بدون وزن رو دارم تجربه میکنم ! (sm172)
مَلیحه ، چرا اسمت هست خودت نیستی ؟! (sm54)(sm10)
کار بدون وزن که خوب نیستنقل قول:
کار باید سنگین باشه (sm120)
زیر فوق لیسانس بگو (sm2)نقل قول:
امضا (sm2)
ترانه بدون وزن (sm120)نقل قول: