آره همونم الان کلا مبارکه ام چطور؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره همونم الان کلا مبارکه ام چطور؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری میشم (sm2)نقل قول:
گل گفتی(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمی که وابسته به پول باشه رو نمیخوام(sm27)تیم باید غیرت داشته باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی معلومه به چشم خواهری بهش نگاه نمیکنی(sm2)نقل قول:
والا خواهر ما باس عفت داشته باشه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
پس قصد تجاوز داری به پیمان(sm2)
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو واسه این گفتم که یه خری باشه بالا سرشون تمرینشون بده ، مثل بچه های تیم من که عین اسب (دور از جون اسب) ازشون کار میکشمنقل قول:
حرف توی دهن من نذار (sm2)نقل قول:
پیمان پخ رو بخون نظر بده
البته فکر نکنم بتونی بدون ملودی بخونی