(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
صبح زیباتون بخیر عزیزان من (sm19)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجیکالا چرا اینجوری شده(sm77)(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال هم سایت خیلی خوبیه, چند بار ازش خرید کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البسکو هم همچنین , داره میاد بالا
(sm50)
هريستو هريستوف به تازگي به سوژه رسانه هاي سوئدي تبديل شده است. این روزنامه نگار بلغاری به دلیل شباهتش به زلاتان ابراهیموویچ، به یکی از سوژه های نشریات سوئدی تبدیل شده؛ اتفاقی که خود او چندان از آن راضی نیست و حتی اعلام کرده علاقه ای به اظهارنظر در این مورد ندارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نری سرچ کنی(sm120)
یک زن در بازی*های نهایی مسابقات AFL، با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خود در جایگاه تماشاگران، هیجان بازی را به هم ریخت و توسط پلیس دستگیر شد.
«هیثر مک*کارتنی»، 26 ساله در هیجانِ خوشحالی ناشی از تماشای بازی، به طور کاملا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و در جایگاه تماشاچی*ها مشغول رقصیدن شد. همین امر باعث شد تا یک شب را پشت میله های بازداشتگاه سپری کند. پلیس*ها پس از اتمام بازی این زن را دستگیر کرده اند اما خودش ادعا می*کند از تماشای بزرگ ترین بازی سال محروم شده است و او را در وسط بازی گرفته*اند.
(sm1)چقد نا داوری
20 امتیاز از طرف گرفت 6 امتیاز دادن..ضربه کرد نگرفتن
عدالت :|
رید به دیجی کالا
نامردا
خرای چشم بادومیییی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)روزنامه اعتماد
محسن چاوشي پديده موسيقي پاپ دهه 80 تا به حال شش آلبوم رسمي و با مجوز فرهنگ ارشاد اسلامي منتشر كرده است. او جز معدود خوانندگان پاپ فارسي است كه هر آلبوم و تك ترانه اش مي تواند تپش قلب طرفداران سرسختش را تشديد كند. حال پس از دو سال انتظار طرفداران محسن چاوشي مي توانند شنونده آلبوم پاروي بي قايق باشند كه احتمالامي توان در آن همه نوع موسيقي پاپ از راك تا پاپ الكترونيك را شنيد. شايد اين بار چاوشي با پاروي بي قايق بتواند خاطره آلبوم ژاكت را زنده كند و هواي گرم بندر توي بازار خرمشهر را.
تهيه كننده آلبوم جديد محسن چاوشي با عنوان «پاروي بي قايق» از انتشار اين آلبوم در هفته آينده خبر داد.....
فازش از گفتن این جمله چی بوده ؟ (sm120)نقل قول:
شايد اين بار چاوشي با پاروي بي قايق بتواند خاطره آلبوم ژاكت را زنده كند و هواي گرم بندر توي بازار خرمشهر را.
خاطره آلبوم ژاكت را زنده كند و هواي گرم بندر توي بازار خرمشهر را.(sm3)
ممر بپر روش !!!! (sm50)
یکی اینو مث اواتارم صافش کنه
سرعت GPRS چه خوب شده (sm54)
معلوم نیس این بلاگفا چی ریده یک هفتس وب ممر اینجور میاد
server not found
Firefox can't find the server at [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خاک بر سرت من فتوشاپ بلد نیستم هیچی انجام میدم اینارو ..
(sm2)
ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا -کره فوتبال
ایتالیا -کره فوتبال
ایران -کره کشتی
*** تو کره (sm3)
اشترم کلا به رنگ سیا علاقه داره
به دیدنم که می آی
لباس گرم بپوش (sm118)
این تکواندو بانوان تمام ضربات میخوره به ممه شون (sm74)
شما!آهای شماها!(sm128)
مگه من گفتم فتوشاپ دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با خود ویندوز درس کردم ..
سیل از توی قاب(sm51)
هر روز یه کوزه(sm128)
(sm54)
اه انقد حرف از فوتبال زدن حوصله ندارم بخونم .. (sm39)
اما مهم نیس که دیگه
نوازشم نمی کنی(sm50)
از این شعر نذار .. (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm6)
(sm172)
(sm54)
بازم سعید عبدولی (sm74)(sm81)