ایول دمت گرم آقا احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول دمت گرم آقا احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه خوش خبر باشی احسان جان❤️❤️نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرف منم از خرزوخان تشکر کن⏳😅نقل قول:
اتفاقاً میدونه ...(sm120) اولین و تنها مرید اخبار خرزوخان شوخی نیست که ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای چه اتفاق مهم و مبارکی (sm120)نقل قول:
😂😂❤️نقل قول:
تو انگار با خودت مشکل داری. اگه از شادمهر خوشت نمیاد اینجا چیکار میکنی برو فروم یکی دیگه.هر چند وقت یکبار میای ی سسشعری تفت میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم عباس اقا (sm120) ادم بمیره جیره خور شادمهر نباشهنقل قول:
ما ک خدارا شکر جیره خور هیچکس نیستم ولی تو برو بمیر چون مریضینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرزوخان یعنی چی؟(sm55)(sm148)
تو رو خدا یکی منو تایید کنه(sm74)(sm1)
اذیت نکن ...(sm120)نقل قول:
یه فانتزی هایی مثل رضا آریان و میلاد به نظرم بد نیستن برای تاپیک های هواداری ...(sm120) ولی خب کرم ریختن و تیکه ها در نهایت منجر به دعوا میشه ...(sm120)
کلاً اینا با خلقت شادمهر مشکل دارن ...(sm2)مثل من که با خلقت گوگوش مشکل دارم ...(sm2)یادش بخیر میلاد تا اسم شادمهر می اومد داغ میکرد یه سری به همین تاپیک میزد یه چند تا میگفت دعوا میشد ...(sm2)
من اسم گوگوش میاد داغ میکنم ...(sm2)
واقعا شادمهر همه چی به شخمشه. این همه بهش تبریک تولد گفتند دریغ از ی استوری تشکر������������
شادمهر همیشه همین بوده ... اخلاقش هنوزم خاصه ... جایی که براش منفعتی نداشته باشه عکس العملی نشون نمیده ... ولی میاد برای فن پیج کامنت میزاره چون براش کار کردن ... راحت همه رو کنار میزاره چون دیگه به دردش نمیخورن ...نقل قول:
اتفاقاً چند روز پیش داشتم کلیپ پسر نابینا رو دیدم که آهنگ شادمهرو خونده بود همون که میگفت جاده ها تاریکن ... سر همین موضوع چقدر شادمهر رو منشن کردن که بابا حداقل استوری بزار ولی هیچ عکس العملی نشون داد ...
شادمهر همینه کاریش نمیشه کرد ...
الان آس های موسیقی پاپ لوس آنجلسی ما کیا هستن؟ معین, اندی؟! شادمهر رسما در کدوم رتبه میتونه قرار بگیره؟
در رتبه اول پلی بک و فالش لس انجلسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی عشق ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1367ka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین در حال حاضر اوضاعش نسبت به بقیه در کنسرت ها بهتره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی هم که با پوست شیر مشغول جهانگردیه اوضاعش بد نیست ...
استاد اندی هم وجهه بین الملل خودشو حفظ کرده ...
شادمهر راهشو از لس آنجلسی های فسیل خیلی وقته جدا کرده ... ولی برای ادامه فعالیت مجبوره به مافیای کنسرت لس آنجلس باج بده ...
در یک کلام : صداها همه داغون و خسته ... سن ها همه بالا ( به غیر از شادمهر ) ...
همه دنبال پول بیشتر جوریکه برای صد دلار ممکنه همه چیرو انکار کنن حتی ایرانی بودن رو ...
تکذیب کنندگان پروژه کجان ...؟(sm120)
شادمهر حسابی از طرف مافیای خواننده ترکیه ای تحت فشار قرار گرفته ... این پست هم به همین خاطر بوده از زیر زبون بهداد کشیدن بیرون ... مافیای کنسرت ترکیه داره حسابی فشار میاره و باید سولد اوت بشه ...
من که عید میخوام برم کنسرت توماس ... وگرنه میرفتم کنسرت شادمهر ...
البته هزینه ها هم دیگه خیلی بالا میره ...(sm120) دعوام میکنن ... (sm120) حالا خدا رو چه دیدی شاید کنسرت شادمهر هم رفتم چون فقط خودم طرفدارش نیستم دو تا بلیط میگیرم هر طور شده حساب رو خالی میکنم...(sm120)
آقا یه سوال
اکانت تلگرام من شب اوکی بود صبح پاشدم دیدم دیلیت اکانت شده کلا پریده
دلیلش چیه این کار
آیا میشه برشگردوند؟
یعنی میشه امید داشت این پروژه اجرایی بشه؟!نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خدا شفات بده انشالله؟.من فقط موندم تو این تاپیک چ غلطی میکنی عقده ای....اینا را همه میدونند حالا که چی؟ بخندیم واست بیا😂😂هرچی دوست داری بذار عقده گشایی کن بذار خالی بشی گناه داری. من دیگه ازت ناامید شدم بذار خوش باشی. من ک فقط تو این تاپیک با آقا احسان و حسین و یکی دوتا از دوستان کار دارم تو هم همینجا واسه خودت خوش باشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه تمومه اون ...نقل قول:
مافیای کنسرت ترکیه داره بهش فشار وارد میکنه به خاطر اون خواننده که کنسل کرده ... انتقام گیری ...
میگن باید بطلبه که بری ...(sm120) آقا ما رو طلبید شادمهر هم جور شد به همراه باجناق عزیز ...(sm120) دیگه دغدغه بچه ها رو هم نداریم ...
خوش به حالت احسان جان جای ما را هم خالی کننقل قول:
(sm19) دستم رسید به ضریح دعاگو هستم ...(sm127)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
(sm2)پول دادی برا پلی بک؟نقل قول:
آره مال خودشه دوست داره توکونت میسوزه؟!نقل قول:
(sm10)
کپی نکرده - فارسی خونی کرده. مگه جرمه این؟
آهنگ غریبه شو علی زیبایی با هوش مصنوعی و صدای شادمهر چقدر قشنگ شده
خیلی عجیبه نه خبری از ویدیو کنسرت شد نه آهنگ جدید