نه مشغول تحصیلیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه مشغول تحصیلیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت (sm70)
داشتم باهاش صحبت میکردم نمیخواد عکس بدی که دارم میگم تو نمیشونی صدا زنگ موبایل ؟ (sm120)
اما ثانیه ۳۲ هی دارم پلی میکنم صدا زنگ موبایل میاد ، زنگ قدیمی ایفون (sm168)
نزدیک 5 هزار نفر مردن (sm54)
تو هم میشنوی یا من توهم زدم ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرتون درباره تِرک اول و تیتراژ شهرزاد چطور بود؟
بازخوردها تا الان نشون داده که خیلی استقبال شده!
.
و به زودی منتظر دومین ترک این این مجموعه از سایتهای معتبر موسیقی باشید با نام انتخابی "به رسم یادگار"
ملودی و صدای محسن چاوشی
تنظیم بهروز صفاریان
ترانه حسین صفا
نوازنده دودوک حسین قاسم زاده
زهی بهنام کریمی
.
.
صفاریان(sm25)
یا گزینه دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد؟ (sm19)
21 کانتینر مرده دادن تحویل
دوتاشم ایرانی ها هستن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوبی؟ (sm127) کتفت خوب شد 100%؟
به چطوری نوید (sm19)هیچ سلامتی میگذرونم تو خوبی خوش میگذره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]