(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm131)(sm21)(sm27)
(sm118)رئالم زد
steven wilson - 3 years older (sm118)
(sm30)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به خاطر این گل قهرمان نشیم من لوبانف رو آتیش میزنم(sm178)
وقتی بارسا داره میبره گل رئال به چه درد میخوره(sm178)
رئال که دیگه امیدی بهش نیست -اگه منچستر هم سهمیه نگیره دیگه امسال هیچی به هیچی (sm81)
(sm74)حواسم نبود بازی خوزستانه یحیی جون مادرت حیفه بخدا برای بار دوم اینجوری هفته اخر جام رو از دس بدیم
ای خداااااا(sm1)
اس خوزستان چه شاخ شد واسه ما(sm74)
(sm74) طوری نشه که امسال فقط دلمون خوش این باشه دربی بردیم نه پرسپولیس نه سهمیه منچستر نه رئال
... تو روحتا صفاریان از وقتی اسمش اومده همش بدبیاری همش بدبیاری (sm25)
زندگی شیرین میشود:
رئال clرو میگیره من یو سهمیه ماهم قهرمان میشیم(sm118)
(sm2)وسط اینهمه استرس این سکانس سیوکس خشن بنشی رو کجای دلم بذارم
سه شنبه ساعت 11:15 با وستهام شبکه 3 پخش میکنه علیفر هم گزارشگر بازی اگه ببریم چی میشه (sm59)
بابا بازی آخر با بورتموث نه با وستهام
با وستهام بازی عقب افتاده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اپدیت نمیشه دقیقه 27 مونده
(sm98) معلومه اون پایین چنبره زده بودی تمام اتفاقات رو زیر نظر داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس جوووون یه بازی بیشتر از سیتی داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه کش چجور روت شد بیای(sm2)برو پز کچلو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یکی به من بگه تاکتیک استقلال تو این بازی چی بود ؟
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بِکِش بِکِشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول بازی سیتی 1-1 تموم شد (sm118)
به چی میخندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه لنگی باز بلبل شدی (sm120)نقل قول:
داش علیمنصور (sm111) فصل بعد ایشالله (sm118)
خدا وکیل کیسه کی تاکتیک داشته که بار دومش باشهنقل قول:
اینم نبود ! تنها تاکتیک این بود که خسرو سانتر کنه . اصن یه موقعیت هم نداشتیم (sm25)نقل قول:
(sm2)ملا نصر الدین پس فک کردی ما دلمون به چی خوشه جدولو نیگا کردی اصننقل قول:
خویش اینه وستهام دیگه امیدی به گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان ندارهنقل قول:
steven wilson - Routine (sm178)
ای بابا اینا مگه مث مان دیوث انگلیسیا وحشیننقل قول:
احتمالش هست ترکیبشو عوض کنه از این جوون ها بزاره تو بازینقل قول:
چقدر از فوتبال حرف میزند
فوتبال ایران اخه از اول هیچ پوخی نبود که حالا هم بشه گور پدرشون اونها پولشو میگیرن شما بحث میکنین(sm120)
میخواستم بحثو عوض کنم ولی از ترس بن امیر همین بحثو ادامه بدین من برم مخ زنی(sm2)
دیوث(sm2)نقل قول:
باو من فک کردم باید دست به دعاشیم سیتی هفته بعدم ببازه(sm2)
منم میخواااااااام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]