میگن مسی دیشب بین دونیمه اومد تو رختکن گفت بزن شبکه ورزش آلمان ببینم ایران لهستان چند چندن !
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن مسی دیشب بین دونیمه اومد تو رختکن گفت بزن شبکه ورزش آلمان ببینم ایران لهستان چند چندن !
جیپ محبوب من (sm127) گرند چِروکی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کی باختی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژت تموم شد رفیق؟
عکس العمل دختر ها و پسر ها بعد از شنیدن بوق بلند ناگهانی ماشین
دخترا:
ایش.
درد
کصافط
اشغال
ترسیدم
پسرها:
کــ.یییییر
کــ.سکش
مادرجــ.نده
پشــ.مام ریخت :|
تو مطب پزشک نشسته بودم و منتظر بودم نوبتم بشه
خانمی کنارم بود به من گفت:
"چه پولی در ميارن اين دکترا، فکر کن روزی پنجاه نفر رو که ويزيت کنه ميشه..."
مشغول محاسبه درآمد تقريبی پزشک بود که پيرمردی از روبرو گفت:
"چرا به اين فکر نمیکنين که امشب پنجاه نفر راحتتر ميخوابن، پنجاه خانواده خيالشون آسوده تره...
" حالم با اين حرف پيرمرد جان گرفت،
انگار يک دسته قوی سفيد توی ذهنم به پرواز در آمدند.
پيرمرد همچنان حرف ميزد و عشق ميپراکند:
" هر اتومبيل گرون قيمتی که از کنارتون رد شد نگيد دزده، کلاهبرداره، الهی کوفتش بشه از کجا آورده که ما نميتونيم...
بگيد الحمدلله که يک نفر از هموطنام ثروتمنده، فقير نيست، سر چهار راه گدایی نميکنه، نوش جونش"
حال خيلي ها شايد عوض شد با اين حرف و نگاه قشنگ پيرمرد.
چند دقیقه ای از آن قضیه گذشته بود ولی من همچنان به حرف های پیر مرد فکر می کردم ک ناگهان صدایی آمد
همه دویدند به سمت اتاق تزریقات
من هم از روی کنجکاوی رفتم ببینم چه شده است
دیدم همان پیرمرد ک حرف های قشنگ می زد با دهان باز بهگـــ.ارفته است
دکتر برای او امپول اشتباهی نوشته بود
پیرمرد دیگر بین ما نبود تاکــ.صبگوید و از دکتر حمایت کنید
خارش گــ.اییده و کــ.ونش پاره شده بود اخره عمری
نکته امورنده این بود ک دکتر ها درامدشان خیلی بالاس و مریض هم بهکــ.یرشان است .
به خودم و به بدبختیایی که همش منتظرن تا من بلند شم و بکوبن زمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دادا نبینم غمتو ، سر حال نیستیا . . . (sm127)
دیشب اخبار میگفت 50 هزار نفر میلیاردر تو تهران زندگی میکنن (sm54)
به دختره میگم پرده ت چجوری پاره شد؟
میگه تو ژیمناستیک
میگم چجوری؟میگه به مربیمون دادم...
(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام سردار قاسم سلیمانی به رییس بانک ملی:
به شــــــرفم قســــــــــم،
اگر پنج هزار تومان آبونمان ساپتا را به حسابم نریزی، به حول و قوهی الهی نماز جمعه هفتهی بعد را در شعبه مرکزی بانک ملی بر پا خواهیم کرد...
گه گاهی هم پاورشو بزن فاز خوبی داره (sm50)نقل قول:
من که کاره ای نیستم دادا ...اون خسته نباشید هم واسه امتحاناتت بود(sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) من نمیدونستم ولی خب رگه هایی از شعر استادشو داره مثه اینکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا مگنا لایت میکشیدم از وقتی کنت آبی رو تو ماشین آقامون چاوشی رو دیدم روزی یه بسته کنت آبینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرجان بیست تا آبمیوه داره،پونزده تاشو میخوره...
حالا اگه گفتین مرجان چی داره؟؟
مــ.مه ۸۵ داره ....
به شما هم ربطی نداره معمای خودمه دوست دارم جوابش مــ.مه باشه...
تو حق نداری تو این شرایط تنهام بزاری
تو حق نداری تو این شرایط کم بیاری
تو حق نداری تو این شرایط بگی بریدی
بگو از من به غیر خوبی مگه چی دیدی
تو حق نداری ...
مهدی موسوی اگه ببرن زندان
منم یه جرمی میکنم که برم پیشش (sm88)
نقل قول:
واقعا؟ (sm30)
مرسی خوبم تو چطوری؟ (sm10)
لعنت به شبها و خیابونای این شهر
لعنت به روزایی که توش بارون میباره
حق با تواِ من یه روانی ام ،روانی
لعنت به هرچیکه تورو یادم مییاره
بعضی شبا این شهرو میگردم
به یادت بعضی روزا زندونیه این خونه میشم
من روی تو حساسم و دست خودم نیست
عکست رو میبینم یه هو دیوونه میشم
بعد از تو هیچ رنگی توی دنیای من نیست
چیزی به اسم زندگی معنی نداره
بعد از تو فهمیدم همه عشقا دروغه
هر کی میگه دوسم داره یعنی نداره
بعد از تو تنهایی میچرخم کافه هارو
بعد از تو هیچکس قهوه شو مهمون من نیست
هیشکی سر میزم نمیتونه بشینه
بعد از تو هیچ فالی ته فنجون من نیست
علیرضا مرتضی قلی
مصرفت زیاده ها !!!!(sm77)نقل قول:
از پات چه خبر بهتره؟؟ بهتری؟؟
خوبم واسه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم واسه خودم
ﺭﻭﺍﻳﺖ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻫﺮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﻲ ﺩﺭ
ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻤﺎﻧﺪ،
ﻣﻼﺋﮏ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺗﺴﺖ ﺩﻭﭘﻴﻨﮓ ﻣﻴﮕﻴﺮﻧﺪ(sm25)
شرایط خیلی سختیه درست .. بگم درکت میکنم هم اشتباس (sm138)نقل قول:
ولی زندگی رو هرطور بگیری همونطور میگذره (sm138)
چه عجب آتی رو ملاقات کردم
شدیدا پیشنهاد میشه ...
همش بدبیاری عجب روزگاری ...نقل قول:
تقریبا... ارائه ـش مونده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی که ذهنیتت اینه هر روز منتظر بدبختی های جدید باشنقل قول:
نقل قول:
میلاد من که هر روز سر میزنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات داش صابر (sm10)نقل قول:
دوستانن من اشتباهی متوجه شدم... اون قضیه تشکر اینا که از همه ـتون یاد کردم مننتفیِ (sm70)نقل قول:
ممنون (sm10)
امتحانام: یکی 21ـم
یکی جمعه 22ـم (sm178)
2تا 25ـم (sm25)
والا دادگاه اینبار برگزار شد ، قراره تا دو هفته دیگه حکم رو صادر بکنن ، احتمال تبرئه خیلی بالاست (sm50)نقل قول:
در مورد چی هس اصن؟نقل قول:
میگم نوید اون مجری برنامه تخت گاز رو که از بی بی سی اخراج کردن ، جای اون میتونی بری فعالیت بکنیا ، بهتر نیست انصافی؟
هر صبح تو آیینه نگاه میکنم و منتظر مشکل امروز خود هستمنقل قول:
این است زندگی
هر چی هست میگذره داش ، بهش فکر نکن دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت متوجه نیستی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر (sm127) منم خوبم ممنون...
مشکل ما ايرانيا اینه که، با کسی مشکل داریم به خودش نميگيم میریم به همه ميگيم ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یادگاری داده عکساتو
با بیقراری زدی حرفاتو
کل فساد فیفا سر ۶۵ میلیون دلاره یعنی 214 میلیارد تومن؛ ما اصلا این اعداد رو جزو فساد نمیدونیم تو ایران
اون بی عرضه ای که نمیتونه 214 میلیارد اختلاس را مدیریت کنه که گندش در نیاد ،چجوری میخواد فیفا را مدیریت کنه؟
(sm2)نقل قول: