از میلاد و عسل و الناز منظورته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودم تو چند سال گذشته یک ماهم اصفهان نبودم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
از میلاد و عسل و الناز منظورته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودم تو چند سال گذشته یک ماهم اصفهان نبودم(sm25)
The Witcher ... (sm59)
اکبر تحویلیان تهیه کننده سریال "از سرنوشت" همچنان اعتقاد دارد تیتراژ این سریال که از شب یلدا به روی آنتن میرود با صدای محسن چاوشی است.
با توجه به واگذاری اتود اولیه کار به این سریالِ ۶۵ قسمتی، محسن چاوشی پیش از این خبر را تکذیب کرده بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شن ساعت پیش دیدم خیلی خوف به نظر میاد با زیرنویس فارسیش اینژاس ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت یکی از بهترینهاست برا دانلود رف رو دان 1080 Full HD ..
دانلود که نه ما استریم میبینیم دانلود نیمیکونیم ..
آهنگ ژدید شادی تنظیم خودش نیست که ..
تنظیم این پسرهس ..
با وایکینگ بخوایم مقایسه کنیم چجوریه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عژب گاویه این ..
الان تاریخو هی عقب میندازن خب زمانش کی شد؟ فقط عقب انداختن بدون زمان جدید؟
ای ریدم دهنت هادی حسینی که از وقتی اومدی همش مشغول هوچی گری هستی(sm120)
سینجول کی تورو میکنه خودتو میندازی وسط؟(sm2)
انقد گاوی که سریالی که شن ساعت نمیشه اومده میپرسی مقایسه کن ..
انقد نباس گاو باشی ..
گوسفند .. اون سری هم گفتم من مث تو سرم تو *** این سایت و اون سایت نیست... ی فصل کاملش اومده اینم ی جوری اسم برد فکر کردم دیده... حالا هی گه بخور(sm2)
میدونم گاو بودن فقط حق توِ ... نترس من چشم به حق تو ندارم(sm2)
وقتی اون یه ژوری اسم برد تو هم گاوی درست برداشت نمیکنی دیگه ..
آخ عکس شادی کنسرت دیشب با اون دختر سفیده .. (sm184)
سوال بعد ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستن حتی در نزدیکی هم ...
این دنیاش با وایکینگ به کل فرق داره ، ولی کار خوبی باید باشه ...
حداقل 3.4 ساعت این سریال اومده .. میشد چند قسمتشم دید
باید ی گاو شبیه خودتو بزارن جلوت باهات بحث کنه وگرنه خیلی گاوتر از اینایی که زبون ادمیزاد حالیت بشه(sm2)
نصف دیدم از قسمت اول ، مجذوب کننده بود
اره خلاصشو خوندم رفته سمت هیولا و اینا (sm2) هروقت دیدیش بگو ارزش داشت بگیرم(sm120)نقل قول:
اینم بگم که کلا منتظرش بودم از اولین تریلرش ...
اینجوری خوبه کل فصل رو یه جا پخش می کنن
الان دوشنبه به دوشنبه منتظرم شیملس ؛ اصلا حس سریال می پره از فضا
این خوب شد(sm120)
باز میگه من گاو نیستم ..
خو گاوی دیگه میگی شن قسشمت میشه دید خو کو زیرنویس اسکل ..
این حد از گاوی بیسابقهس ..
ویچر بازیش آخری خارناموس بازی بود ..
تجربه ثابت کرده هر بازی تبدیل به فیلم شد رید حال باس اینو بیبینم ..
سینجول زبون ادمیزاد که نمیفهمی ولی هرچی میخوای گه بخور(sm2)
جواب ندارم؟!اونهمه واست نوشتم نشون از بی جوابیه؟!تو خودت نمیدونی چند چندی با خودت..تا زمانی که اراجیف بگی من جوابتو میدم،گفتم که شادمهر اهنگ بد میده خوب میده،هرچی که هس واسه ظرفداراش میده،عب نداره تو ام نظر بده،ولی مسخره کنی که آی نوازنده ی تمام الات موسیقی و اینچیزا،من یکی جوابتو میدم.نقل قول:
برو همون یزدانیتو گوش کن،من لااقل شعور دارم به اون در پیت که صداش ساختگیه و مثل جارو برقیه هیچوقت چیزی نگفتم،ولی تو نه،،اون طرفم اگه بحثی چیزی میشه تاپیک مربوط به همون خوانندس،سواد داری عنوانشو بخون،،قرار نیس بیای خونه بغلی از صابخونه کناری وراجی کنی،،خوشت نمیاد از شادمهر،سلیقته،محترم،ولی تیکه و مسخره بازی و لوده بازی باشه اونم بدون که کسی به حضرت شما چیزی گفته باشه،و هر از چندوقتی یه تیکه ای به شادمهر و طرفداراش بندازی،بدون،من از همه لوده ترم،با حرفای خودتم جوابتو میدم،میخوای لفظ قلم صحبت کنی فک کنن چیزی بارته ولی عملا نیس.
حالا جواب بده تا بازم ادامه داستانو تعریف کنم واست.
دوستان نسخه فیزیکی امیربی گزند رو از کجا میشه تهیه کرد؟
آلبوم همین هفته دوشنبه سهشنبه شد ..
یزدانی هم دوشنبه قطعیه ..
کم بخور همیشه بخور (sm102)نقل قول:
دیگه اینقدر قهوه ایت کردم که به رنگ قهوه ای سوخته متمایل شدی(sm2)
وقتی چند نفر تو گروه میر ینن بهت خوب سیکتیر کن عشقم دیگه ریدم به تو و اون یزدانی کوسخول پیکان گوجه ای(sm118)(sm70)
یزدانی باید بیشتر نگران باشه نه چاوشی
تاریخ دقیق انتشارش مشخص نشد؟
فیلم خوبیه ..
چه خبره باز . هر وقت قراره یه آلبوم بیاد به هم می پرین (sm89)