یادته اسکار تابارز رو قبول نداشتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادته اسکار تابارز رو قبول نداشتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان گفتم قبول دارم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین وثوق ریده با نظرای کارشناسیش(sm10)
خدا نکنه با یکی چپ بیفتیم --- (sm108)نقل قول:
باشد که ایمان بیاورید(sm120)نقل قول:
فوتبال که فقط مورینیو نیست(sm120)
مثه هوادارای چلسی هستی(sm120)
مورینیو واسه رئال خیلی زحمت کشید اما الان دیگه نیست(sm120)
تو خودت میدونی همیشه مدافع مورینیو بودم و هنوم هستم(sm10)حتی سر قضیه ایکر(sm10)
مثه صدا وسیما با رونالدو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داشت؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سود ۳ میلیونی رئال از پیوستن گارای به زنیت(sm10)(sm120)
حسین گارای رو برمیگردوندیم بد نبود (sm120)
نتیجه قبول نداشتن اسکار تابارزه(sm120)نقل قول:
پیرن نکونام رو گاردین زده شده حجت این که کل دنیا زدن شده چپ افتادن(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]