باشه حالا میبینیم.من که از خدامه یه خبر خوب بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه حالا میبینیم.من که از خدامه یه خبر خوب بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر آمد خبری در راه است(sm118)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیم ساعت دیگه کلا تکذیب میکنی و بعدم هم میگی کسی حق نداره خبری بزاره(sm120)
(sm120)فقط یکی دوروز دیگه صبر کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالی امروز کلا(sm120)
یکی دو روز دیگه کامینگ سون رسمی میاد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ فقط با تو ی آهنگ ریتمیکه...از همین الان بگم شاید خیلی از طرفدارا آهنگشو دوست نداشته باشند و بعد انتشار آهنگ موضع بگیرند علیه شادمهر. ... فقط اینو گفتم ک منتظر آهنگ زیاد تاپی نباشید
پس منتظر شاهکار وارث میمونیم
آره شاید ب وارث امیدی باشه...ولی امید من به ترانه توجه کن. ترانش فوق العادستنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]