اسم خوانندش ربکا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم خوانندش ربکا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبک(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Fu...ck My Heart
Leonard Cohen - Did I Ever Love You (sm50)
«بردلی کوپر» مینیسریالی را درباره گروه تروریستی داعش میسازد و در آن ایفای نقش میکند. مجله «تالار مشاهیر» نوشت: شبکه آمریکایی «اچ.بی.او» مینیسریالی را درباره شکلگیری و فعالیتهای تروریستی «داعش» در دست ساخت دارد و قرار است «بردلی کوپر» بازیگر فیلمهای نامزد اسکاری چون «دفترچه بارقه امید» و «کلاهبرداری آمریکایی» به عنوان تهیهکننده و بازیگر با این پروژه همکاری کند. «کوپر» تهیهکنندگی این پروژه را هم مشترکا با «تاد فیلیپس» بر عهده گرفته است. «تیم ون پاتن» که کارگردانی قسمتهایی از سریالهای معروف «بازی تاج و تخت» و «امپراطوری ساحلی» را بر عهده داشته، در کنار «گرگ هورویتز» فیلمنامهنویس «ولورین» این دو را همراهی میکنند.
جه خلوته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخام بیام خاستگاری نگو نه نمیشه(sm50)
دگر طاقت ویران شدنم نیست ولی تو
دل آزار و دل آزار و دل آزار تر از قبل
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
از ماست
که برماست... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب... (sm120)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من تا حالا نت محدود نداشتم، معمولا چه نرم افزارایی استفاده میکنی واسه کنترل حجم و...؟! (sm120)
شاتل از 1-6 رایگانه؟!
از خود سایت شاتل و شاتل لند دانلود رایگانه یا اونم حجم میبره؟! (sm120)
نتت وصل شد ؟! سرعت دانلودت چقدر میره یه اسکرین بفرست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی
از 1 تا 8 مگر جشنواره باشه که 2 تا هفته
اپلود تو شاتل لند رایگانه دانلود از سایت شاتل لند فقط وقتی که اعلام کنن
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این کیبوردی که واسه محسن خریده 13 میلیون قیمتشه (sm120)
همچون خامشان بسته ام زبان
حرف من بخوان از اشاره ها
ما ز اسب و اصل افتاده ایم
ما پیاده ایم ای سواره ها...
آره امروز ساعت 11 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میفرستم الان 6 گیگ حجمم به گا میره (sm2)
(sm10)نقل قول:
امشب اینو دان کنم و فردا بنصبم...
منم با سیستمی قدرتمند بر فراز مجمع حاظر شم... (sm50)
الی دیگه به این زودیا قرار نیست واسه ویندوز آپدیتی بیاد که نه؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو یه لحظه بزار رو دانلود ببین تا چقدر میره بعد قطعش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm98)pro
پرو نصب کن .. اینترپرایز سنگینه (sm120)
نوموخوام، میخوای گولم بزنی به گام بدی (sm2)نقل قول:
*بزار برم دشوری و بیام، یه چیز درست و حسابی پیدا می کنم اسکرین میگیرم (sm120)
کوفت (sm2)نقل قول:
الان اینترپرایز نصب دارم...نقل قول:
اوکی فقط به خاطر تو پرو میگیرم (sm19)(sm120)
من به تو اعتماد ندارم... همون اینترپرایز (sm2)نقل قول:
اون امیر بود گفتی الی یکی دیگه ست (sm2)
اینترپرایز نصب کردم یه وقت هی مث اون پرو بود منتها احساس کردم یه خورده سنگین تره این .. (sm120)نقل قول:
واسه ما همون پرو خوبه ..
(sm2) اوه هر دو سبزن، آواتارا هم که غیر فعال کردم متوجه نشدم کی به کیه (sm2)نقل قول:
(sm2)دیده بودیم امضا غیر فعال کنن ولی اواتار ؟! (sm2)نقل قول:
مهران آتش قشنگه (sm50)
توووووووووووووو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع که یونی بودم با نت گوشی میومدم حجمم زود به زود میسوخت این شد که آواتار و امضا و عکس های داخل پست ها رو غیر فعال کردم (sm59)نقل قول:
بیا هادی (sm120)
الی به نظرت کم نی سرعتم؟! (sm74)
سرویسم اینه: Eco2048-1
(sm172)نقل قول:
ای تو دهنت هی (sm2) از 20 کیلو رسیدی به کجا (sm81) (sm2)