سر خورده گی پشت سر خورده گی . . . (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر خورده گی پشت سر خورده گی . . . (sm172)
پدرم می گه :
اتاقت بوی توتون سوخته گرفته . . . (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمان هم داره امریکا با همین تلفّظ . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی گیرت اومد !؟ (sm50)
نه آی فیلم می بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار می کنن ولی برا تلگرام جواب نمیدن
عجیبه...
برای امتحان فردا اصلا استرس ندارم.
هایده - آشیونه (sm88)
پلی کنید حال خوبی داره(sm50)
اوکی مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب کردم.
من بی نسبم
بی جد
بی نیاکانم . . .
علی سورنا - نفیر . . . (sm50)
روشن که می کنم برنامه میپره (sm54)
(sm2)
این شکلک واسه تو بود میثم (sm59)
ینی مال پست قبلیت بود
هادی این ویدیو های آرش توی دی وی دی نیستن !؟ (sm51)
وسط درس خوندن چه حالی میده آهنگ گوش کنی(sm50)
من با تو زنده بودم،اما خبر نداشتی (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترس کار آدمای عاقله ، نه من . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول یه چند روز وایسا . . . (sm50)
شاید قسمت شد ، با هم عرق فروشی باز کردیم . . . (sm59)
کنارش هم ساسی و هادی یه خانه ی عفاف باز کنن . . . (sm50)
(sm51)
کار من دیگه گذشته طراحی داخلی تموم شده مبل میز صندلی هم خریدم وسایل برقی هم سفارش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا میگن مملکت وضعش خرابه اگه چیزی بشه چکار میکنی میگم مزنم تو کار مشروب(sm2)
جدا از شوخی یه 200-300تا اهنگ لایت خارجی معرفی کنید دانلود کنم چون من اهنگ خارجی اصلا گوش نمیدم
کتابم و رمان هم بود بگین
پایه ام(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آورین ، آورین . . . (sm2)
اوکی ، بذار به بینم اسمی گیرم میاد از موسیقی یِ کلاسیک یا تک نوازی های خارجی . . .(sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا اسم آهنگ ساز و نوازنده ی موزیک کلاسیک غربی یَن . . . نمی دونم چه قدر لایت باشن !
ولی توی کافی شاپ های کرمون که همش خالتورای داخلی یِ وطنی رو پخش می کنن . . .
Antonin Dvorak
Antonio Vivaldi
Ane Brun
Alison Balsom
Aram Khachaturian
Carl Orff
Franz Schubert
Frederic Chopin
George Frideric Handel
Helen Forrest
Janine Jansen
Johann Sebastian Bach
Kitaro
Ludwig Van Beethoven
Wolfgang Amadeus Mozart
Zbigniew Preisner
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینام کتاب و مجلّه . . . قصّه ، مقاله و خاطره در همن . . .
کتاب :
تاریخ مذکر رضا براهنی
در کوی دوست شاهرخ مسکوب
حلاج الاسرار بیژن الهی
تهوع ژان پل سارتر
یک مرد اوریانا فالاچی
بانو در آینه ویرجینا وولف
عزاداران بیل غلام حسین ساعدی
بیمارستان کافکا محمد علی سپانلو
سپیده دمان فریدنیش نیچه
سواحلی و خوزیات مهدی اخوان ثالث
آئورا کارلوس فوئنتس
مجله :
بخارا
فیلم خانه
داستان
سینما و ادبیات
زنده رود
(sm59) (sm50)(sm59)
ولی نانوساً من در مقابل کسایی که می خوام بهشون برسم ، 1 در 1000 هم کتاب نه خوندم . . . (sm25) (sm172) (sm25)
یادم رفت بگم : . . .
به سلامتی و نیکی . . . (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا هستن . . . (sm59)
ولی به طور اخص : رضا براهنی ، محمد علی سپانلو ، داریوش شایگان ، داریوش آشوری ، مهدی موسوی و . . . (sm50)
شهیار جان قنبری(sm50)نقل قول:
بلی ، بلی . . .
بدون تردید . . . (sm50)
(sm172)
(sm10)(sm120)نقل قول:
در این هوای غرقِ خون ،
به یخ بستگی ، به جنون
افسوس می خورم ، سیگار می کشم
بین حصارِ شک و ترس ،
مست ، ز هر چه بود و هست
افسوس می خورم ، سیگار می کشم
بر این زمین سرد و تلخ ،
تب کرده دیدم هر چه هست
سیگار می کشم ،
در لحظه ی وداع ،
سیگار می کُشد ،
شاید ، ولی ، چرا ... !
ساسان اگر چیزی خواستی پیام خصوصی کن اصلشو برات بفرستم
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]