[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
پس چی تمام مدت سر پا؟ (sm120) حالا رعایت میکنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه رو همچنان خيره مي نگري،
بي خستگي از رنج بشري،
با چشمانِ آذرخش وارِ خدايي شاد از عذاب دادن؟
تو کشتن نخواهي.
تنها شکنجه،شکنجه خواهي؟
عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
لپتاپ داری یا پی سی؟ میتونی بذاری زمین روی شکم بخوابی! تا خوب بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان تو رو خدا جدی بگیرید ..... برای یکی از دوستانم که در منا شهید شدن می خوام .... خواهشا به خاطر محسن هم که شده کمک کنید ......... خواهشا ....... ؛؛؛؛ عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون ؛؛؛؛
من خطم بد نیست امضام دستخط خودمِ... ولی الان به کاغذ و خودکار دسترسی ندارم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamkamkam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فونت نستعلیق کارت راه نمیوفته؟
ممنون از جوابت .... اگه بتونی بزرگی کنی یه خطاط پیدا کنی یه دنیا ممنونت میشم .... با فونت نه .... خطاطی نیاز دارم که بتونه تکرار بندازه روی متن .... باز هم ممنون /......