منتظرم ربیع الاول بیارنش تلفیزیون یکم بخندیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظرم ربیع الاول بیارنش تلفیزیون یکم بخندیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداره.. بزار راحت باشه(sm2)نقل قول:
مقایسه نکردم (sm50)گفتم دفاع راست باید مثل مارسلو بره جلو نه عین نورمحمدی عین عن بمونه تو دفاع تکون نخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربیع اول چه خبره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کسحیلید یا خودتونو زدید به کسخولی (sm2)من کی این حرفو زدم ؟(sm120)
فک کنم عیده (sm120)نقل قول:
زیر پست تتل کامنت گذاشتن از افتخارات ما استقلالیا اینه که تتل لُنگیه (sm120)
مایه ننگ ما اصن همینه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر سلامتی(sm120)نقل قول:
از افتخارات ما بارساییا اینه که تتل رئالیه (sm2)