[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید من اولین نفری باشم که اول کینگ کونگ رو دیدم!!!!
امروز صبح دوستم اینو نشونم داد گفتم اون کینگ کونگ چی میگه؟؟؟
زد تو سرم گفت خاک بر سرت !!!!(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اندی فرموده اند که در ماه مبارک رمضان نه کنسرت برگزار میکنند ، نه آهنگ منتشر میکنند (sm120) یه خونه خالی مرجان خونده بود 40 سال پیش ، حال استاد خونه ی خالی رو خوانده اند (sm120) کوجی الان در به در دنبال خونه خالی میگرده واسه ضبط ویدئو (sm2)بسه دیگه روزه ایما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا 37 (sm2)(sm2)
چرا هیچ خواننده ای آهنگی به اسم " خانم منشی " نمی خونه (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ترانه شو بگو من یکی رو پیدا میکنم بخونه
ترانه با من ولی ملودی وتنظیم رو بگین چاوشی یه سافت راک درست کنه بی زحمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم منشی ببینه واسش آهنگ خوندم دیگه صد درصد قبول می کنه (sm59)نقل قول: