همیشه منظور رو بد میرسونه .. (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه منظور رو بد میرسونه .. (sm172)
خب باس عکس رو بگیری یه جا آپلود کنی تو دیتابیس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد گرید ویو بذاری واسه هر پسن عکسای مربوط به خودشو 200 کنی روش میزنی عکس فول لود شه ..
ابله اصن نباید دان میکردی حیفه 100 کیلوبایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینقدر پروپشم ریختی رو صورتت چیزی پیدا نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کسخلم 320 دان کنم 128 دان کردم اونم از wi fi بیمارستان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا بمیر عوض کردم ..
تو بگو 64،اصلا ارزشه دانلود نداره.نشنیده دارم بهت میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون حجمو باهاش **** دانلود میکردی شرف داشت به این البوم(sm2)
آواتار هایی که سینجول میزاره واسه در قندون خوبه که بچه دست نزنه بهش (sm2)
یا اسطوخودوس...(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا یه سایت پیدا کردم چورن میزاره از کیفیت 240 تا Full HD و 4k کاملا رایگان (sm173)(sm2)نقل قول: