حاج عاغا بالای منبر میگفته این خشکسالی و کمی باران مال حجاب کم خانمها و فساد و بی بندوباری ... است یارو از اون ته داد میزن میگه حاااجی بی خیال ، تو اروپا مرد ک.ون مرد میزاره دو متر برف میاد !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
حاج عاغا بالای منبر میگفته این خشکسالی و کمی باران مال حجاب کم خانمها و فساد و بی بندوباری ... است یارو از اون ته داد میزن میگه حاااجی بی خیال ، تو اروپا مرد ک.ون مرد میزاره دو متر برف میاد !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
پوریا یه سری به خانواده بزن روز جمه ای همه ـش اینجا بودی فکر نکنن هنوز از دیشب خونه نرفتی (sm70)
یه دفه دیگه شمالی حرف زدی من میدونم و تو ها (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی هدف ، واسه عمت زشته بخوره ، مجبی هم میخوره هم میک میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن این پسره عشقه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زشت دروغ ـه به قول فرمایش خودت...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهت اطلاع نه من خواهر دارم نه بابام! هرچی خواستی بگو دوستامم فحش خواهر تو دلشون میمونه نثار من میکنن با خیال راحت (sm120)
اون که همش فارسی بود ، فقط کلمه آخرو گیلکی گفتم ، چیسه هم ینی چیه ، با دقت بخون گیج نشو همش فارسی بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشتر زیاد تیکه انداختی الانم بگو چشم (sm35)نقل قول:
اون خط اولو دوبله کن مرسی (sm120)
صصصابر (sm132)نقل قول:
نه خیالت راحت تحت کنترله (sm120)
جات خالی همین نیم ساعت پیش از همون ماکارونی هایی که عکسشو گزاشته بودی داشتیم میخوردیم . (sm120)نقل قول: