سیستم من صدای موج رادیو و برفک می ده فعلا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم من صدای موج رادیو و برفک می ده فعلا (sm2)
اورجینال کی منتشر میشه ؟؟ (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت ظبط کردی (sm74)
Mohsen Chavoshi - Madar MSBH
15:30 تا 16:20 منتظر باش (sm2)
(sm74)(sm178)
(sm2)
(sm178)
تی وی رو خاموش کردم که با تصویرسازی تی وی ، تصورم از اهنگ تا آحر عمر بگا نره
لینک بدید (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشمان آمد (sm74)
نسخه ارجينال كي مياد؟
وسطای اهنگ که اصلا نفهمیدم چی میگه
خب الان چرا آهنگو نمیده؟؟ (sm3)(sm3)
حالا ببین اهنگ و میدن(sm3)
چند بار گوش دادم ، عالیه مثل همیشه(sm74)(sm74)
باید برنامه تموم شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود ویدئو کلیپ مادر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 mb
(sm2)اوه ممر وارد میشود
(sm98) اورجینال کوالیتی
خداییش جو الکیه یه هفته پیشم میومد طوری نبود (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اهنگ اين باشه خوب نيست (sm54)
من دانلود نمی کنم تا کیفیت اصلی بیاد(sm50)
نسخه ارجینال بعد از پخش شبکه خانگی(sm2)
یه جوری بچه ها میگن ویدیو کلیپ هر کی ندونه انگار برادران بوشهری ساختنش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تحملی(sm178)
ولی یه حسی به من میگه کیفیتش همینه (sm59)
خوب نبود(sm50)
(sm2)ها تیکه ی خوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3تا آدمم اون تو هست غیر گل و بلبل (sm120)
چرا انقدر خوب خونده ، چرا با دل ما بازی می کنی محسن (sm74)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پخش ميشه الان از راديو جوان
آره باو دیروز قبل شروع برنامه ها همه تیتراژارو خودشون منتشر کردن نمیدونم این بازیا چیه درمیارن (sm3)نقل قول:
(sm178)
(sm178)(sm178)
دارم می ترکم ولی چاره ای ندارم منتظر می مونم تا کیفیت اصلی رو گوش بدم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيومد ارجينال؟؟
عیدتون مبارک دوستای عزیزم (sm19)
عید تو هم مبارک شیما جان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویایی دارم از جنس آزادی .... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]