دیگه خودشون فهمیده بودن که چه گویی خوردن دیسکالیفش نکردن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه خودشون فهمیده بودن که چه گویی خوردن دیسکالیفش نکردن (sm120)
همینه تا وقتی نفوذ نداشته باشه ایران همین میشه طرف میره کاندید میشه واسه کرسی تو فیلا از خود ایران زیرابشو میزنن بایدم اینطوری حقمونو بخورن علیرضا دبیر راس میگه چون ما 4 تا طلا تو ازاد گرفتیم نمیخوان بزارن تو فرنگی بگیریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کردم با حرکتش 3 بار داور اومد بلندش کنه زد زیردست داور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین باره میبینم کسی ضربه فنی میشه اونم قهرمان المپیک و 4-5 تا فیتو میخوره اما بازم کشتی ادامه داره(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
09/30/2014 - 10:32 يعني سنگ پاي قزوين هم اگه5بار فيتو ميشد و بعدشم ضربه ي فني ديگه لپهاش حداثل قرمز ميشد.من نميدونم اين كشتي گير كره اي با چه رويي دوباره اومد وسط تشك؟(sm2)
- (sm2)
کره ای ها همیشه تو داوری کثیف بازی در میارن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول میثاقی یاد بازی کره -ایتالیا میفوتیم (sm70)
الان احمدی میگفت دیروز حق یه قزاق هم خوردن این جاکشا (sm70)
هر وقت یکاری به این سجاد چوچک میگی میخواد بره کیون بده انگار
این داور ازبک طاهر خان هی میگفت پاشو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول عامل زورش به این هیئت ژوری نرسید (sm70)
قزاقستان 15 طلا
میرسیم بهشون......... (sm35)
کره رو میبینم یاد بارسلون میفتم (sm2)
the big bang theory رو ببینین (sm2)
میگن داور ماینکو بوده(sm2)نقل قول:
(sm19)فسیل دیجی پک اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رامین سه شنبه 8 مهر 1393 - 09:53:26 170 6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برین سریالهای این کره ای های نامرد رو بزارین و پول بدین به این نامردا.عبدولی از نظر ما ایرانی ها طلا گرفته(sm2)
یک و دو عالی بود این قسمت رو فردا میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار باکلاسه؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm81)همشو میگیرم بذار کامل شه قربونش برم
(sm2)اخه میخ کجاش کلاسه دارهنقل قول:
منم همشو میگیرم (sm19)
اخر خنده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هاوارد والوویتز اسکلیه دومی نداره (sm2)
نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محسن سه شنبه 8 مهر 1393 - 10:00:05 57 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر بجای عبدولی بود یک فیتو هم رو داور اجرا می کردم. (sm2)
من همشو خریدم هدیه دادم (sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثر هنریه تو میخش رو میبینی؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد میگن یه کشتی گیر تازه ظهور کرده اسمش تختی ه (sm2)امروز بازی داره (sm2)نقل قول:
نقل قول:
چی رو؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجی پک چه جوریه مگه ؟
بریم ناهار بعدش gotham رو ببینیم جالب بود قسمت اولش :-p
البومای محسن دیجی پکنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شانس که ندارم صبر کنم کامل شه باز دیدی اینا تموم شد (sm2)
اشترم هوای رشت خورده به سرت ؟
همه زیر امیرن چرا ؟(sm2)
بسته بندی خیلی شکیل داره کاورای بیشتر دفترچهنقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام سه شنبه 8 مهر 1393 - 10:48:53 10 0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم فیلا با اندیمشک مشکل داره نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟(sm2)
امیر بمیر (sm102)
شلدون رو به روز سیاه نشوند(sm2)نقل قول:
باو بقیه که دی جی پک ندارن فقط ژاکت و یه شاخه دارن..حریصم پک شیشه ایش بالاترین پکِشِنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm27)
حالا بشينيد هي جومونگ و سوسانو ببينيد (sm2)نقل قول:
زر نزن وقتی دو تا سیزده داره یکیش مقوایی اون یکی زده بزودی یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش پرچم هم پک میادش
من از ژاکت اورجینال دارمنقل قول:
گرون میدن دیوثا
من تو تهران حداقل 3 جا رو میشناسم که اورجینال همه خواننده ها رو دارن
نداشته باشه هم سفارش میدی فرداش برات میاره
تازه آخرین باری هم که خرید کردم از رو جلد هم ارزون تر حساب کرد