محصولاتشو رایگان ارائه میده یا باید گولشو اول بخوری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محصولاتشو رایگان ارائه میده یا باید گولشو اول بخوری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ی این خانومِ منشی چیه؟ (sm202)
نورپردازی و طراحی دکوراسیون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول باید بهت بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول اینو بیخیال شو بابا(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حرفی ندارم گولشو بخورم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی روزی که من سفید می پوشم و شما سیاه😞
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من تو رئال بازی می کنم و شما تو ابومسلم
والا?😂
چیه :/ حتما میخواستی بمیرم
نه😒 خودت بمیری یه مشت حسود دورم ریختن😤(yummi)
خوراک تتلو (sm2) سفارش بده واست تف بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واست بگم از خانوم منشی
یه رسول ِ عاشق مثه فرهاد
رفت و زرتی داد نامه
عطرو کادو کرد کنار نامه
30 پیاده شد رسول
و ...
شعرش با من فقط یه رپ خون مزخرف خون چیزی باشه حله(sm120)
یه خانم منشی هست که خیلی خوشمله من رفتم بهش درخواست دوستی دادم با یه عطر 30 تومنی و نامه و اینا اونم هیچ وقت بهم زنگ نزد هیچ وقت هیچ وقت (sm59)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ده تا فانتزی در موردش بیرون دادم تازه میگی قضیه چیه؟نقل قول:
بجای این حرف فوش عمه میدادی هضمش راحت تر بود (sm81)