اععع تو از زمان ماکارونی من پست جمع کرده بودی که امروز همه رو روو کنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اععع تو از زمان ماکارونی من پست جمع کرده بودی که امروز همه رو روو کنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هیچ چیزی بیشتر از دروغ متنفر نیستم ، اگه دروغ نبود چه زندگی خوبی داشتیم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر نه گفتنشم زشته خوشم نمیاد ، فهمیدم عمه نداری داشم ، شوخی با عمه حال میده لاکردار (sm70)
خلاصه فدا بشم (sm127)
خدای اهورا مزدا دروغ را از سرزمین من دور گرداند...(sm172) یه همچین جمله ای داره کوروش کبیر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مادر زشته که مطمئنا همه دارن... یکی مثل من که خواهر نداره واسش مهم نیست (sm120)
چاکریم (sm66)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm127)
آبای یعنی برادر ، داش و ... که تو شهر انزلی فقط میگن آبای تو بقیه شهرای استان به همین کلمه میگن آبرار ، که چون فقط تو شهر ما میگن آبای دیگه ما بگیم آبای هستیم یعنی انزلیچی هستیم ، اگه حالیت نشد دراز بکش تا حالیت کنم (sm70)
حالیم شد کاکو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: کاکو شیرازی ـه... و چون فقط لهجه شیرازی کاکو داره وقتی کسی بهت بگه کاکو باس بفهمی شیرازی ـه ولی آبادانیا به همین میگن کوکا یا به مخفف میگن کا به وقتی کسی که ری بون به چشم داره بهت بگه کا باس بفهمی آبادانی ـه...
پ.ن.2: مام از کا استفاده میکنیم
پ.ن.3: این با اون کا... که تو ذهن تو هست خیلی فرق میکنه (sm70)
پ.ن.4: حالا اگه میخوای تو دراز بکش (sm2)
نه از همون شبی که البوم زیر اب بود (sm120) یادش به خیر چه شبی بود که با این مجمع اشنا شدم . (sm120)نقل قول:
واسه همین یدونه جملت فدایی داری . (sm111)نقل قول:
پس تو از قماش زیر آپی هستی... حالا شناختمت (sm30)نقل قول:
خوش اومدی (sm10)
فدراسیون شنای ایران برای اینکه بانوان بتوانند باچادر در المپیک شرکت کنند! طرح "شنای سفره ماهی" را به فدراسیون جهانی شنا ارائه کرد
هیچوقت گول ظاهر دخترارو نخورید . . . . . . . . . .
بیاریدش خونه م.مه هاشو بخورید ازما گفتن بود
وزیر مسکن گفته: بحمدالله مشکل مسکن جوانان حل شده
امروز بیش از صد جوان به دختر من گفتن: خونه خالی داریم !