به همه کیسه کشایی که تو مخاطبینم بودم اس دادم جز حسین اونم دلم نیومد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به همه کیسه کشایی که تو مخاطبینم بودم اس دادم جز حسین اونم دلم نیومد (sm120)
شاید گلش ناجوانمردانه بود واسه هردوتا تیم حساب کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن چه دلیلی داره مدیریت سایت دست یه کیسه کش باشه (sm120)
بالاخره دربی رو پرگل کردیم(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همزمان رید به 3 تا فرم آندر دربی(sm2)
تفکرات قلعه عین علی زومبه میمونه (sm120) میگه چون 10 تا بازی تو تهران داریم قهرمانیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم ما توانایی هرکاری رو داریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه باید اخراج میشدن تو این بازی اصلا (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع که تو فنلاند عالیشاه اخراج شد بازی تموم شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)