هرسال در محرم تصمیم میگیرم توبه کنم ولی این دخترای هیئت مگه میذارن.....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرسال در محرم تصمیم میگیرم توبه کنم ولی این دخترای هیئت مگه میذارن.....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شدت لذت تو پوست خودش نمیگنجید (sm2)
من از این کارا نمیکنمنقل قول:
دلی از گریه سبک بار در این تنگ غروب ... (sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه بیت شعر ناب از مولی جون بگو (sm50)
تا چهرهٔ آفتاب جان رخشانستنقل قول:
صوفی به مثال ذرهها رقصانستگویند که این وسوسهٔ شیطانست
شیطان لطیف است و حیات جانست ...
(sm169)
(sm50)
(sm172)