گوندوغان:با رئال توافق کرده بودم اما مصدومیتم همه چیز را عوض کرد(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوندوغان:با رئال توافق کرده بودم اما مصدومیتم همه چیز را عوض کرد(sm178)
مسخره کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دلم (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هـــ هــــ چی شد چی شد (sm2)
تتلو رو (sm2)
چی میگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه بازیکن رو میخواین چیکار (sm120) رو نیمکت هم جا ندارین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوری درباره اینکه فکر میکردید به بازی برگردید، عنوان کرد: بین دو نیمه با همه بازیکنان صحبت کردم. دلم روشن بود. به بچهها گفتم وقتی ما در 10 دقیقه 3 گل زدیم(sm111) پس میتوانیم در بازی امروز هم پیروز شویم. هم قسم شدیم تا این بازی را ببریم. گلم هم زحمت همه بازیکنان بود. خوشحالم بعد از چهار مساوی در دربی موفق شدیم ببریم
به گزارش "ورزش سه" حمید درخشان در این مدت سه برد و سه مساوی برابر استقلال بدست آورد. او در این مدت یک پیروزی سه بر هیچ، یک برد یک بر صفر و یک برد دو بر یک داشته است. در بازی روز 30 دی 73 هم او بعد از برتری دو بر صفر تمیش برد را از دست داد.
دیروز عدد شش برای پرسپولیس یک بار دیگر خوش یمن و ماندگار شد و درخشان با این برد به تاریخ پیوست.(sm50)(sm118)
حیف شد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرخپوشان دوباره دربي را 10نفره بردند(sm50)
10 نفره میبریم ،9 نفره نمیبازیم (sm120)