امير تيتر تايپيك بغلي رو عوض كن (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
امير تيتر تايپيك بغلي رو عوض كن (sm19)
فوتوشاپ؟(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من cc 2015 دارم ولی فکر نکنم نداشته باشه این ابزارو.ادرسش کجاست؟
(sm25) من گ حرفه ای نیسم...ولی فک کنم دو تا کار دادن دیگه تا الان؟ اولی ک تو عید منتشر شد خیلی بد بود...این یکی من دوس داشتم اخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی مخلصمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسن دیگه مثله قدیم پا نمیده حالشو بگیریم بهش بخندیم(sm2)(sm2)
دهنت سرویس تا ی کامنت میذاره شونصد تا کامنت زیرش میدی.....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر البوم ها باش منتشر گ بشن میاد آنالیز میکنه(sm59)
خب انتظارا خيلي بالاتره از يكي مثه چاوشينقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن يكي مثه ممر كه ميگه از نظر ِ من خوب نيست واسه اينه كه يه چيز ِ جديدتر از ملودي هاي چاوشي ميخواد. مثه ملودي ِ بيد بي مجنون
ولي از اين دست ملودي ها محسن زياد داره.
نقطه قوت ِ اين آهنگ انتخاب ِ شعر ِ چاوشي بود. اين نشون ميده آلبوم ِ بعدي ميشه روو شعراي بكري از مولانا حساب باز كرد
با لحنش. كه سوز ِ كامل رو قشنگ به تصوير كشيده
تنظيمش معمولي بود
در كل چاوشي بگوزه هم قشنگه (sm59)
دیوث واسه من سرو سنگین شده میگه من باهات شوخی ندارم باهام درست صحبت کن(sm2)نقل قول:
همخواب ِ رقيبانيُ من تاب ندارم
بي تابم از غصه ي اين خواب ندارم
(sm50)
من فک میکنم این اهنگ واسه قبلن کار کرده...الان پخشش کرده...حال و هوای سیزده داره برای من....منم موافقم البوم شعرای خیلی قوی داره.... نوید فک نمی کنم اون چیزی ک خواص فک میکنن تو این البومش باشه ....البته من فقط شنونده هسم مث دوستان کارشناس نیسم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]