بستنی عروسكی به عنوان نماد مقاومت مردم ايران انتخاب شد،چون يك چوب تا دسته توكونشه، ولی هنوز داره ميخنده !
نمایش نسخه قابل چاپ
بستنی عروسكی به عنوان نماد مقاومت مردم ايران انتخاب شد،چون يك چوب تا دسته توكونشه، ولی هنوز داره ميخنده !
ديروز رفتم کبابي نوشته بود: «100٪ گوسفندی». بعد از خوردن کباب فهميدم با من بوده :|
فقط من وقتی دوست دخترم از حموم اومد بیرون فهمیدم ما از همون اول هم به درد همدیگه نمیخوردیم یا بقیه هم همینجوری هستن؟
(sm2)
ﺩﯾـﺸﺐ ﺩﯾــﺪﻡ ﺍﺯ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﻢ ﺧﻮﻥ ﻣﯿﭽﮑﻪ
ﺑـﺮﺩﻣﺶ ﺗﻌﻤﯿـﺮﺍﺕ ﻣﻮﺑـﺎﯾﻞ ﮔﻔﺘﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺳﺖ pou پریود شده
اصن ی وضعی.
بهلول را گفتند فرق ” مستراح ” و ” منبر ” چيست؟ گفت در اصلشان فرقي نيست. هر کس که نخواهد در ” جمع ” بريند در آن رود و هرکس که بخواهد ” بر جمع ” بريند بر اين رود
دختره تو پیج مشکلات جنسی و سوالات زناشویی نوشته:
سلام ادمین من ی سوال داشتم واسه اینکه سینت نوک در بیاره باید چیکار کنی؟لطفا بدون ذکر نام ممنون.
پسره هم تو جواب نوشته:
سوتین خیس بپوش جوونه بزنه .مورد داشتیم نوکش گل در اورده :|
380 تا لایک خورده بود دهن سرویس
اینجوری که پیش میره احتمال اینکه یه فیلم س.وپر باز کنیم ببینیم توش مهران رجبی ک.ونشو کرده سمت ما و مشغول کردنه هم هست
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻃﺮﻑ ﮔﻮﺷﯿﺸﻮ ﺑﺮﺩﻩ ﺩﮐﺘﺮ ﮐﻪ pou ﺭﻭ ﺧﺘﻨﻪ ﮐﻨﻪ
با سپاس از خوش امد گوییت . (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]