(sm59)نظر منو میخوای برو چک
بی نظیره بی نظیر
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نظر منو میخوای برو چک
بی نظیره بی نظیر
(sm2)
اشتر شیرین تر از جانم چرا سکوت کردی ؟! (sm74)
(sm127) (sm23)
الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر (sm88)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اگه کسی این کنسرتو نبینه نصف شیونش بر هواس (sm2)
باور میکنم خوبه میرما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک چطوره؟ (sm120)
منم از این کنسرتا میخوام (sm81) شیر بر این جبر جغرافیایی (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یاد بگیر از مالویر
(sm50)
منم حمایت خودم و از این کالای ملی اعلام میکنم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این آرایشگرا هم نداریم ... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
(sm120) یه جیر جیرک تو حیاط بود پیداش کردم زدم نابودش کردم(sm2)
آخیش .. چقدر رو مخم بود (sm120)
ناموسا نگا آواتارش .. (sm2)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Me?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داریوش اومدی به داوود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم اومدم شهابنقل قول:
البت .... عکس خیلی افتضاحی از داوود گذاشتم (sm30)
حیثیت داوود زیر سوال رفت (sm30)(sm30)(sm30)
از طرفی تو انجمن داریوش خیلی زیاده ..... گفتم یه کم تنوع بدمنقل قول:
Stromae - Formidable (sm50)
حالا این شد یه چیزی ..(sm2) داود کیه که بخوای آواتارشم بذاری . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون داریوش(sm127) بذاری بهتره (sm59)نقل قول:
چطوری بلا.. ؟! (sm2)
حوصله ندارم تگ کنم (sm2)
دوستان کسی جدیدا از سایت تاینی اکانت خریده؟!
تا حالا 6 بار پر کردم تهش هی مینویسه: تراکنش ناموفق است...
از طرف بانک بستن واریز به شماره حساب سایتش رو؟! یا مشکل از منه...
اون عکسه روی کاور آلبوم طنازش تشریف داره (sm2) کاوری بسیار زیبا (sm2)نقل قول:
بزار فردا امتحان کن شاید الان مشکل داشته باشه درگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت یه دور دیگه امتحان میکنم اگه نشد میزارم فردا (sm172)نقل قول:
?Stromae - Quand c'est (sm74)(sm50)
ParsGet
با این میشه لینک های تاینی رو مستقیم کرد
تا نیست نگردی، ره هستت ندهند
ایــــن مــرتبه با هــمت پستت ندهند
چــــون شمع قرار سوختن گر ندهی
سر رشتهٔ روشنی به دستت ندهند ... (sm50)
فدای تو هادی عزیزم که اینقدر معرفت داری (sm19)نقل قول:
باور کنید چاره ی هر درد، خنده نیست
نیشی به قدر نیش عزیزان گزنده نیست
عمریست خنده از سر ِدرد است و زورکی
چیزی شبیه خنده ی زوری کُشنده نیست
تقصیر بِرکه است که هی موج میزند
آری! وگرنه ماه که زشت و زننده نیست
وقتی پُر است روی زمین از کلوخ و سنگ
دنیا پناه غربت بال پرنده نیست
این عادت است میبرد او را، وگرنه رود
از روی شوق، جانب دریا رونده نیست
یک عمر خنده کردم و دردی دوا نشد
باور کنید چاره ی هر درد، خنده نیست ... (sm50)
شب گوشه ای به ناچار ... (sm50)
حوصله این سایتای فرعی رو ندارم دوباره لینکو بندازم توش تا آپلود شه و...
بعدشم این همه زحمت میکشن پول سرور و... صبر کنم این پول تو جیب همون تاینی بره بهتره به نظرم (sm132)
لعنت به این خودآزار ... (sm50)
اندیشه انگار داره گریه میکنه و اجرا میکنه ...
(sm172) کجایی رفیق ؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطسه های نحس یه جوریه که چه بخوای چه نخوای میبرت تو یه دنیای ذیگه ...
قربانت داش .. (sm66) مخلصیم (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm23)
یک خیانت روزمره هم... (sm50)نقل قول:
سیگارم تموم شده (sm178)