مونا کانگورو کم بود گلی پنبه زن هم اضافه شد ... (sm120) فقط قیافه مونا تو عکس ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مونا کانگورو کم بود گلی پنبه زن هم اضافه شد ... (sm120) فقط قیافه مونا تو عکس ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هرسری یه دختر میاره تو کنسرتش
(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این اخلاقش چجوری شادمهر با این همکاری میکرده خدا داند!
شادمهر دلش پره؟ خب جای درست حسابی هم نداریم که این بره بشینه باهاشون مصاحبه کنه.. راستی یک سوالی .. شادمهر هنوزم با امیر فرشباف بعد آلبوم تصویر در ارتباطه یا نه؟ قصد تولید آلبوم را نداره دیگه؟؟
فعععک نکنم! تا ده سال آینده که چیزی از اقتصاد ایران باقی نمیمونه! چرا به نظرت زودتر خبری نمیشه خب؟؟🙄
سینماهای ایران بهترین جا برای دخترا پسرای فاقد مکانه به نظرم! 😂😂
اینجا رو دیگه صاحبش هم ول کرده رفته ماها برای چی مییایم معلوم نیست ..🤣🤣
پس دیگه نگاه نمیکنی بازی هارو؟ خب یک تیم دیگه را دنبال کن ... به نظرم جذابیت ان بی ای از فوتبال بیشتره .. یعنی بازی ها پر گل شده که میگی دفاع نمیکنن؟
استیو بالمر برام آشنا بود ولی دقیقا نمیشناختمش سرچ کردم دیدم شریک سابق بیل گیتس و مدیر عامل سابق مایکروسافت بوده.. چی شده اومده تو ورزش سرمایه گذاری کرده؟
نه این گلناز چند سالیه کیبوردیست ابی بود ... بعد جنبش مهسا و البته فضای فمنیستی حاکم بر جهان اضافه شد به جلو کنار مونا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با اجازه مهشید گامبو ...(sm120)
شادمهر هم اونموقع اخلاقش بهتر از این یارو کشتکار نبود ...(sm120) آریا عظیمی نژاد هم خیک ادعا بوده کنارشون جمعشون جمع بوده ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر ناگفتنی زیاد داره ... دهن باز کنی جنجال عجیبی میشه ... جاش هم هست ترکیه میتونه راحت یه مصاحبه تصویری بزنه مثل بمب بترکونه ... با فرشباف در ارتباط هست ولی نه اونجوری که دخالت کنه ... شادمهر اخلاقش اینه بعد همکاری طرف رو مچاله میکنه میندازه سطل آشغالش مثل سیاوش قمیشی که استاده اینکاره ...
بعیده دیگه شادمهر بره سمت آلبوم ... دلیلی هم نداره اینهمه خرج مگر اینکه شرایط عوض شه ...
اقتصاد که همین الان نابوده ... به خاطر شرایط خاورمیانه و قیمت نفت خبری نمیشه ... خاورمیانه فعلاً نیازی به تغییر نداره و همینطور باید بی ثبات و در جنگ بمونه ...
راستی امیر کجاست ؟ این سوالیه که چند ماهه جوابشو نگرفتم ... ما هم میایم اینجا چند دقیقه به خاطر نوستالژی ... من که همین چند دقیقه در روز به زور وقت میشه حسابی شلوغم این روزا ...
نگاه میکنم ان بی ای رو ولی خب نکات فنی نداره از دید بسکتی ها ... آره بازیها بالای صد تا شده تا بیینده خسته نشه ... البته خودشون هم به این نتیجه رسیدن که دفاع نیست تو بازیها ...
استیو بالمر بعد جدایی از مایکروسافت بهترین جا برای در دید ماندنش همین ان بی ای بود ... سرمایه هم که داره ...
ابی خوب از آب گل آلود ماهی میگیرهنقل قول:
هرسری برنامه خاصی داره مخصوصا تو کنسرتاش
البته فک کنم کار پسرشه این برنامه ریزی ها
آره شادمهر هم همیشه میگفتی اخلاقش خوب نیست ...🤦♂️ بهروز صفاریان رو یادت رفت!نقل قول:
گفتی سیاوش .. سیاوش دیگه با الیاس شیرزاد کار نمیکنه؟ این چند کار آخر تنظیم کننده اش ناشناس بود و معروف نبود اصلن از کجا پیدا کرده بود این نیاوش خان رو؟!
خب میترسیم که نابود تر از اینم بشه چون احتمال بالا رفتن دلار تا آخر سال به نزدیکای صد و پنجاه به بالا وجود داره که البته بازم ممکنه مردم به اون قیمتها هم در صورت تحقق عادت بکنن مثل همیشه ..😑
منم حقیقت خبری ندارم ازش .. نمیدونم کی پست های آهنگا را میزاره؟ انجمن را که دیگه بهش کاری ندارن همین که نبستنش تا الان خودش خیلیه! بازم دمت گرم احسان ... اگر تو نباشی که کلن اینجا سوت و کور میشه دوباره مثل چند ماه پیش ...❤️❤️
بسکتبال یورولیگ رو دنبال میکنی؟ اونجا تو تیمای اروپایی هم بازیکنای خوبی بازی میکنن از یونان گرفته تا اروپای شرقی ...
درسته ... فکر میکنم ان بی ای 25 30 سال پیش هم بازی ها خیلی پر گل بود اگر اشتباه نکنم .. دوران مایکل جردن و شکیل و اسکاتی پی پن
Kendji Girac – Vivre… Encore [iTunes Plus M4A]
آلبوم جدید kendji girac خواننده فرانسوی خوش صدا با کیفیت آیتیونز 🤩
این مهشیده که همه کاره س ... تمام بدبختی های این سالهای ابی زیر سر اینه زنیکه گامبوی عفرتیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرش در حد اداره ی یه مرغداری هم نیست چه برسه به کنسرت ... کاملاً شناخت دارم ازش که میگم ... بی عرضه و بچه ننه ...
شادمهر الان که خوبه بهتر شده ... ولی یه سری از اخلاق های آدم هیچوقت تغییر نمیکنه ... بهروز صفاریان که هیشکی رو آدم حساب نمیکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش اخلاقش اینه بعد از همکاری کلاً قطع رابطه میکنه ... از استیو مک گرام بگیر تا اروین و شیرزاد ... همه رو میندازه دور ... اخلاقش اینه ... اینم نیاوش میاوش رو هم یکی معرفی کرده مثل امیرقاسمی یا جمالی ...
به این سادگیا اقتصاد درست نمیشه ... سالها زمان نیازه اثرات تحریم بره ...
نمیدونم چرا انجمن ول شده به حال خودش ... اره یکی دو ماه نبودم دیدم اصلاً خبری نبوده اینجا ...
یورولیگ رو دنبال میکنم کما بیش ... جالبه امسال هواپیمایی ترکیه از اسپانسری کشیده کنار و هواپیمایی امارات اومده کنار اسپانسرها ... از اون جالبتر یه تیم دادن به اسم دبی بسکت که بازیهاش هم تو دبی برگزار میشه ...!!! دیگه کمبود پول و پول عربها باعث همچین چیزای خنده دار هم میشه که یه تیم عربی بیاد تو یورو بسکت ... شاید در آینده تیمای عربستانی هم بیان تو لیگ قهرمانان اروپا فوتبال با این وضعیت ...
اون دوره یعنی دهه ی 90 میلادی بازیها رو کامل دنبال میکردم ... جمعه ها صبح ...(sm120) اون دوره بازیها شبیه جنگ بود ... کری زیر سبد شدید بود ... پست 5 خیلی اهمیت داشت واسه همین بین پست های 4 و 5 همیشه کری برقرار بود و حسابی از خجالت هم در می اومدن ... واسه همین بازیها جذاب بود ... ولی الان بازیها حس و حال نداره ...
از اونایی که فقط پول ددی رو خرج میکنه ستنقل قول:
من یه جا دیده بودم میگفتن تمام کارای کنسرت با پسرشه
پس چرت بوده
پیمان لینک دانلود نمیده
چه پیغامی میده ؟ حسین جان دست راست پایین روی Download Now کلیک کن. اگر نشد با سنگ شکن امتحان کن کار میکنه سرعتشم بالاس 🌷🌸نقل قول:
با عرض سلام و خوش آمد گویی به پیمان عزیز(sm19)
+
احسان تف تو کونت؛ مردک اسپم ول ده(sm2)سگ تو روحت 20 صفحه اسپم ول دادی (sm35)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سلام حسین جون
منتظرت بودیم دیر اومدی 🥺🥺 خوشحالم که دوباره اینجایی... ❤️ خوبی؟ سلامتی؟
خخخخ شرمنده من پست ها را تک تک جواب دادم صفحات زیاد شد تقصیر احسان نیست 😂😁
نقل قول:
صحبت بهروز را کردم.. با کسی قرار نیست همکاری کنه؟ با اصفهانی و احسان خواجه امیری چند تا تک آهنگ کار کرده بود خوب بودن ..
سیاوش پسرش را گردن نمیگیره اون وقت میخواد با تنظیم کننده هاش کنار بیاد و زحماتشون را قدر بدونه! 😂
اون که آره اما پولهای بلوکه شده اگر آزاد بشن دلار جا داره بیاد تا نزدیکای 20 30 هزار تومن ...
عجیبه نمیدونستم اینا رو ... خنده داره واقعا! چطوری همچین تصمیمی گرفتن که تیم از خاورمیانه بیاد تو لیگ بسکت اروپا؟ اصلا کیا توش بازی میکنن؟ بازیکن به درد بخور هم داره ؟ حتما همه مال کشورای دیگن؟ امارات فوتبالش چیه که بسکتبالش چی باشه!! 😆😆
آره یادمه اون سالها تیلویزیون صبحای جمعه بسکت میذاشت بابام بعضی وقتا حوصله داشت دنبال میکرد منم آخراش گاهی از خواب بیدار میشدم میدیدم بابام داره نگاه میکنه میشستم با چشم خواب الود نگاه میکردم... یادش بخیر دیوار اتاقم را پوستر مایکل جردن خریده بودم چسبونده بودم 🥹🥲 چند سال پیش که میامی هیت دایان وید و لبرون بازی میکردن خیلی خوب بود من دو سه فصل مرتب پشت سر هم تماشا میکردم بازی هاشون رو خیلی قشنگ بود ان بی ای
خیلی دیوثه ... حیف که نمیتونم بیشتر بگم در موردش ...نقل قول:
پسر عمله مادرشه ... بدون اجازه مهشید آب نمیخورن ... برای بعد از مرگ ابی هم برنامه ریزی کردن ...نقل قول:
با طول علیک به حسین عزیز ...(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ده روز اومده خب چار صفحه بخون میمیری ...(sm120)
بابا کجای کاری میاد نوت برداری هم میکنه از اسپم های ما تا یه چیزی یاد بگیره ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز رو نمیدونم خبری ندارم ... بعیده به این سادگیا تن به کار بده ... خیلی گرونه عجیب پول میگیره مثل عظیمی نژاد ...نقل قول:
پولهای بلوکه شده هم دوای درد نیست ... اوضاع حسابی خرابه ...
اتفاقاً دبی بسکت بازیکنای خیلی خوبی گرفته برد هم داشتن ... فقط اسمش اماراته ... دیگه کمبود پول باعث این کارا میشه ...
من هر موقع حرف اونروزا میشه یاد اخبار ورزشی تلویزیون می افتم تو ماه رمضون ...(sm120) چرا ؟ حکیم اولاجوان سنتر راکتس همیشه ماه رمضون که میشد اعلام میکرد روزه میگیره و اخبار تلویزیون هم که خوراکش همین چیزا بود ...(sm120) ما هم تازه روزه بهمون واجب شده بود نمیگرفتیم یهو تا خبرش پخش میشد بابام میگفت بفرما اینم اینهمه دنبال بسکت میری اخبار اینا رو دنبال میکنی حداقل اینم یاد بگیر ازشون ...(sm2)
پیمان جون فدات تو خوبی؟
همش تقصیر احسانه
بیا این نقل قول هم ریده شد توش(sm2)
چرا از این صفحه میشه نقل قول گرفت صفحه قبل پاک میشه(sm2)نقل قول:
طولم به عرضت(sm120)
واقعا استخون خرد کرده یِ عرصه یِ اسپم ول دادنی(sm3)(sm2)
مردک تو اگه چیزی برای عرضه داشتی که اینهمه شتر تو بیابون نبود(sm120)نقل قول:
از دست تو همه سر به بیابون گذاشتن(sm2)
احسان سگ تو روحت الان ازمایش کردم پستای تورو میتونم نقل قول بگیرم، برای پیمان پاک میشه کامنتش(sm2)نقل قول:
نه اینم میشهنقل قول:
سلام بر تو ای حسین(sm120)
مثل اینکه پیمان حموم نرفته(sm2)
شاید هم گزینه بلاکی چیزی داره سایت ما بیخبریم(sm120)
پیمان جان نشد لینک نمیده با چند تا مروگر امتحان کردمنقل قول:
سلام بر تو حسین جون خودم حالت خوبه چه خبرا نیستینقل قول:
خوبم شکرنقل قول:
خودت ردیفی؟
هستم برادر ولی یکی مثل احسان باید باشه تا اذیتش کنم که نبود ی مدت(sm2)
قربونت داداش خوبم لذتی که تو اذیت کردن احسان هست تو هیچی نیست مخصوصا که بعد مدت ها برگشته باشه به میادیننقل قول:
تا باشه از این اسپم ها بلکه تاپیک بیاد بالا!😆 جای فربد و پارسا هم خالیه و البته تنظیم کننده لس آنجلسی مورد علاقه ام استاد امیر بدخشششششش 🤣نقل قول:
نقل قول:
سطح آهنگسازی ها و تنظیم مارکت داخلی خیلی پایین اومده ... تازه با این اوضاع نابه سامان باز لس آنجلسی ها همون چهار تا آهنگی هم که به زور میخونن میان به داخلی ها سفارش میدن 😑😑
امشب داشتم شبکه های ورزشی را بالا پایین میکردم اتفاقا دیدم بازیشون را با تیم لیون...محض رضای خدا یک بازیکن هم بومی ندارن که! سرمربی هم از اسلوونیه
حالا توصیه بابا را گوش میکردی یا نه؟!😂 بازیکن های ورزشی مسلمون یا خواننده های سیاه پوست مسلمون (فرانسوی) راستش رفتارای دوگانه دارن مشروب میخورن دختربازی میکنن در کنارش میگن روزه هم میگیریم و طرفدار فلسطین هم هستیم! حالا اولاجوان را دقیق نمیدونم اما این بازیکن های امروزی که بیشترشون همه کاره هستن 🙄
قربونت سلامت باشی عزیز منم میگذرونم ... دهنمون سرویس شد با این کشور گل و بلبل و گرونی ها 😞😤نقل قول:
عه نمیتونی نقل بگیری عجیبه کلا سایت مشکل داره برای همه.. خودمم نمیتونم ایموجی (خود باران) بزارم و ادیتور هم ندارم کلا ...🥴
نقل قول:
حسین از اول یک خرده فراخی باسن داشت! با عرض پوزش از حسین جون 🤣😄
نقل قول:
یکیش من ... منم یک مدت سر به کوه و بیابون گذاشته بودم 🤣😁
بیا حسین توی آپلودبوی برات آپ کردم...نقل قول:
نه بابا بلاک کجا بود انجمن خرابه حسین 🤭نقل قول: