به به بوشهر... ادمای بسیار خون گرم خاکی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به بوشهر... ادمای بسیار خون گرم خاکی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات نظر لطفته(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم مشکل شنوای داشتم کلا با مدرسه ناشنوایان کم توان درسم میخوندم درست نتونستم با مردم عادی در ارتباط باشم مشکل اصلیم اینه چکارکنم چطوری درد دل کنم چطوری گفتگو کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی مهمونی که میرم نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم ترکم میکنن
آقا (sm2)
با وب بیاید تلگ خوبه افزونه
نه داداش این چه حرفیه . (sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.یرم تو فوق حرفه ای که من باشم (sm2)
الان لیسانس هم ارزش نداره چه برسه این نوشته های الکی خوش (sm172)
ممنونم هادی جان همیشه بیادتم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودت بد نگو بزرگوار باش
دل بزرگی دارین(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم باید به شما احترام گذاشت. ولی درک میکنم چی میگید خیلی سخته...
فقط ناشنوا هستید یا مشکل دیگه ای هم دارید ؟
مشکل گفتاری یعنی باید کلاس گفتار زبان باید برم میتونم حرف بزنم ولی خطا زیاد دارم بابام میگه با خواهرت اشاره نکن باهم دعوا میکنهنقل قول:
انشاا... که خدا پشت و پناهتون باشه..نقل قول:
ما هستیم در خدمتتون
ماله منم جاش کن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)دکترا هم بیکارن الا فقط پارتی مهمهنقل قول:
هیچ محدودیتی نمیتونه حریفه باور بشه خودتو باور داشه باش(sm111)نقل قول:
(sm2)این ف ی ل تر تلگرام کاری کرده که همه سایتا تو الکسا از دیروز بالا پایین میشه کاش همیشه مسدود بمونه(sm132)
جیگره من کیه (sm127)نقل قول:
شما خیلی باهوش هستین چجوری فهمیدی من کلا ناامیدم دلم پرُ ه حالم از دنیا بهم میخوره دلمو خورد کردن گله دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی(sm50)نقل قول:
سیفونو بکش برع با هممون پره دردیم یاد بگیر قوی ترین ماده مدره دنیا بی خیالیه بی خیال زندگی باشو بخند فقط ....نقل قول:
فيلم با كيفيت 720 x265 بگيرم تغييري در كيفيتش نسبت به 720 نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری عزیزی داداش(sm19)نقل قول:
نداره انکودرا حجمشو میارن پایین خیلیم عالیه فیلمه یه گیگو میکنن 300 مگ اینا(sm128)نقل قول:
نه داداش خیالت راحت من تضمین میکنم(sm118)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه دختر عومده اینجا (sm132)
موتاده عزیز امشب ساقیت چیه سنتی یا صنعتی یا هردو رو باهم ترکیب کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون رفقاي گل(sm127)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوخر نکردی تو؟ الا باس تو انجمن نی نی سایت باشی نع اینجا(sm2)
(sm29)نقل قول:
کم بخارون شوخر کردی یا نع؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن کی منو میگیره اخه (sm2)
عکستو بزار همیجا واست مشتری پیدا میشه(sm2) چند سالت شد تو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23
خوب شرو کنیم؟(sm59)نقل قول:
بچه کجا بودی؟ بابات پولداره؟(sm30)
بابام پولداره ولی به ما نمیرسه
همش میکنه تو بانک
سیستان بلوچستانم
- (sm2)
تک فرزندی؟(sm51)نقل قول:
ن 3 تا داداشم دارم
ولی تک دخترم(sm59)
(sm3)نقل قول:
- (sm54)