خاک تو سر شعراوی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو سر شعراوی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن تو کو، تن صمیمی تو کو
تنی که جون پناه من نبود
عطوفت تن تکیده تو کو
تنی که تکیه گاه من نبود(sm172)
اینم نابود شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت اینا که پولشون زیادیه و نمیدونن چیکارش کنن نمیان تیمای ریشه دار افت کرده مث میلانُ احیا کنن ؟میرن سراغ تیمای تخمی مثل سیتی و مالاگا و ....(sm25)نقل قول:
تو میلان کسی نمیاد خرج کنه چون نمیتونه در امد زایی کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نسل جدید بازیکنای فوتبال هیچکیو اندازه کاکا و اوزیل دوست نداشتم جفتشون هم در حال نابود شدنن (sm50)
خدا وکیل من جا شما خجالت کشیدم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدا(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 سال چنان رید تو مملکت که هیچکس نمیتونه کاری کنه حالا شده امام علی
گل سالم از کجاشون در آوردن؟(sm50)نقل قول: