نه اینو بخونه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی منشیا
خانوم منشیا
چه خوشگل شدی امشب
.
.
.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اینو بخونه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی منشیا
خانوم منشیا
چه خوشگل شدی امشب
.
.
.
رسول ادرس تاپیکو بنداز تو دفتر بقیه ش با صابر(sm2)
همون شعر پریا خانم رو میخونیم ولی به جای " پریا خانوم " میگیم " خانم منشی " (sm2)نقل قول:
. دیروز تولد بابام بود و منم پول نداشتم واسش چیزی بگیرم
واسه همین رفتم کولرو خاموش کردم
وقتی اومد خونه و دید کولر خاموشه اشک تو چشماش جمع شده بود
و توی همون حالت گفت: کار کی بوده ؟
منم گفتم : قابلی نداشت بابا ، تولدت مبارک فک کنم خیییلی خوشش اومد !
نه دیگه این واسه زمان عروسیشونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره مغازشو میخوام بدم به صابر (sm173) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر عاماده ای ؟؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده همونو(sm88)
نامزد یا شوور نداره که؟ (sm155)
تهرانه؟
(sm2)نقل قول:
نه بابا مرگ نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران کوجا بود همشهری خودمه (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیروز مگه فانتزی نزاشتم مگه نخوندی خو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح ، ظهر ، شب ، خانوم منشی میگفت رسولکم چی میخوری؟نقل قول:
رسول: گولتو بده بخوریم (sm70)
نقل قول:
ینی خدایی این بهترین پیشنهاد بود ، یه نامه دیگه بنویس آدرس تاپیک رو بده دیگه کاریت نباشه (sm70)