زر نزن باو ، خیلی هم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم کیفیت هم صدا. مشکلی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
زر نزن باو ، خیلی هم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم کیفیت هم صدا. مشکلی نداره
برو مال سینجول رو بگیر میخوای روش برینی هم برین بعد اپ کن اینو من برداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن و کسی داره؟(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نوازنده ها گیر ندن خوبه
زده ریده به تصویر میگه مشکلی نداره مرتیکه رشتی
(sm2)تِز نده باو . مثلا محسن خودش میزد چی میخواست در بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی از تی وی میخواد پخش بشه یعنی هم محسن واسه تی وی ساخته هم اون برای تی وی تنظیم کرده
در جریان نیستی تف نده
مهمونیم نمیتونم دل کنم بگوشم(sm81)
والا به خدا (sm120)نقل قول:
چه ریدنی آخهنقل قول:
چه مشکلی داره
آخه این مثلا ویدیوکلیپ چی داره که سرش دعوا میکنید
حیف وقت
حیف حجم
(sm30)
کوری نمیبینی ؟نقل قول:
خوب بود
عجب خری هستینا 6 مگ حجم داره میفهمین ینی چی ..
نه تو که میبینی بگونقل قول:
تگو میگی؟
صدایِ پا نبود ، صدایِ تق تقِ شکستن تو بود
غروب خسته بود ، که من سرم هنوز رو دامنِ تو بود
صدایِ پایِ تو که توو راهرو ، زبونه می کشید
تمام روحمُ برای دیدنت به خونه می کشید
به مادرم بگین ، قفس شکسته و پرنده پر زده
به مادرم بگین ، بهار اومده ، جوونه سر زده
یِ دردِ مطمئن ، مفاصل منُ ، کلافه کره بود
تمام وزنشُ ، به شونه های من اضافه کرده بود
غروب رفته بود ، غروبِ توی مه ، غروبِ توو غبار
غروبِ بی قرار ، غروبِ روسیاه ، غروبِ بی پناه
به مادرم بگین ، هنوز خنده هاش ، روو سر جهازشن
به مادرم بگین هنوز گریه هاش ، توو جانمازشن
یعنی الان واقن نمیفهمی تصویر مشکل دارهنقل قول:
تویِ اسکل هنوز نمیفهمی از 100 نفر 5 نفرم نمیتونه اون فایلو پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غروب رفته بود
غروب توی مه
غروب تو غبار
غروب بی قرار
غروب رو سیاه
غروب بی پناه
(sm50)
سینجول من از زحماتت تشکر میکنم
تصویر هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (74 کاربران و 64 مهمان ها)(sm70)
اوه اوه
پرزیدنت پیام داد
سس مغز دوتا نسخه گذاشتم مگه کوری ..نقل قول:
کرده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود همین
بله دیدم، تو نظر قبلیت در مورد اون ننوشته بودی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشتی رو نیگاه ریده به ویدیو با اون کانورتش ..
(sm2)
عکس زن محسنه چی میگی
یکی این اسگلا رو از برق بکشه
یه اهنگ میده بر میدارن یه برند میذارن ام سی اچ بی دبلو سی سی سی یو ضربدر ۳۹۴ اون یکی هم ازش اسکی میره
الان دیدی ؟ (sm120)نقل قول:
اسپاکو بود ریدی که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترم توهم زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
(sm120)
فک کردم کاور رو عوض کرده عکس مامان پوپر رو گذاشته (sm2)
بچه ها خیلی حال داد
خوش باشید تا بعد
(sm70)عجب (sm2)
ایشالا تو سال 94 همه شفا پیدا کنن (sm2)
دیوسا شما با مامان پوپر چیکار دارین(sm2)