سخت بود اين دوره فقط حدادي قطعي بود تقريبانقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سخت بود اين دوره فقط حدادي قطعي بود تقريبانقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي رد ميكنيم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب کشتی گرفت (sm54)
بر طبل شادانه بکوب (sm127)(sm118)
(sm137)
سعید عبدولی پس از کسب مدال برنز بازیهای آسیایی اینچئون گفت: 24 امتیاز گرفتم اما داوران ما غیرت ندارند و یک کرهای نیم وجبی باعث باخت من شد. مال چه یتیمی را خوردم که اینطور رفتار میکنند، در المپیک هم این طور شد.(sm81)
بر طبل شادانه بکوب (sm171)
(sm59)
ياد تايمازوف افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم وقتي خاك ميكرد ديگه رحم نميكرد
البته تو 120 كيلو (sm120)
به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: داوران ما غیرت در وجودشان نیست. این داوران ما اگر حرف میزدند این طور نبود. میخواهند مدالشان از دست نرود. «اردوان صاحب» همشهری من است اما میگوید من اشتباه کردم و بخاطر سرپوش گذاشتن روی مشکلات نمیگویند. من با تمام توان آمدم و شرمندگی من برای زن و بچهام است که بعد از 5 سال حتی یک سفر نرفتم. بینیام آسیب دید و حالم بد شد.
خیلی جاکش بود اونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیروز و مردانه بکوب (sm135)
(sm30)عبدولی دمش گرم همه مسئولین رو به *** گرفته بود(sm2)
نیم وجبی (sm2)
فقط پشتك وارو هاي فردين معصومي (sm120)نقل قول:
خوشحالی احسان حدادی (sm2)
گزارش پست فحش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاش شکسته قبول نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا 4 تا کشتیمون همه با کره بازی دارن (sm25)
فردا هم دو طلا بياريم عاليه (sm118)نقل قول:
اخه خودت میتونی همیقدر پات بالا بیاری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا سربازی رفتی(sm142)
فردا اگه بزارن 4 تا طلا رو میگیریم ولی مطمئنم نمیزارن (sm74)نقل قول:
شرط اینه که پات از سرت بزنه بالا بدون اینکه پای تیکه گاهت بشکنه که من اینجور بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من تو خدمت پام حتی به کمرم هم نمیرسید(sm2) کلا معاف ار رژه بودم (sm2)
پا طلا بودی (sm120)نقل قول:
هند با اون جمعيت همش شش طلا داره (sm2)(sm2)
اشترم همه البومای محسنو بیپ تونز زده اینقد خودتو جر نده تا بفهمی
(sm168)
مسله اینه تو دو هم شرکت نمیکردم کل گردان میدودن من راه میرفتم(sm2)نقل قول:
این سجاد خوشگله که خایه نکرد ممر تو بزن
(sm14)
البوم خوبیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Genre : Country
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
حسام اینهمه لینک میذاری از اینجا پسورد دارن یکی از خدا بی خبر دان میکنه میمونه توش
موزیک خارجی ها اکثرا dlera دیگه
یه 7تونز هم بود دیگه معلوم نیست چی شده(sm172)
تا جایی که یادمه این پس نداشت(sm54)
امیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــر (sm54)
(sm70)
همه میرن آزمایش بدن دکتر میگه چرا ناشتا نیستی ، امروز رفتم آزمایش بدم دکتر گفت بیش از حد ناشتایی (sm2)